Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przepraszam za wszystko co do tej pory napisałem |
zaden wynik znam lwpszy .........pewien rosjanin na naszym bazarze bije cie na głowę.............bez urazy Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przepraszam za wszystko co do tej pory napisałem |
Jak wszystkie........... andrzej jarota
|
|
Czasami przejeżdżając samochodem wokół Starówki zawsze było widać na ławeczkach pod drzewkiem ,naszych miejscowych pijaczków trzymających w ręku butelkę dobrego francuskiego wina LA PATIK :).Chyba coś mi się wydaje że niedługo będą musieli zmienić miejsce schadzek....chyba troszkę ich krępuje ta sytuacja, widząc taki ruch na placu.Jestem za ogródkami piwnymi. andrzej jarota
|
|
Jesteśmy zbyt małym miastem, aby uniknąć koligacji w intresach czy też więżów rodzinnych. Niestety. Też kiedyś biadoliłem nad tym, że moja mama nie ma układów ani wpływowej rodziny. Cóż, nie pochodzimy z Łomży.
|
|
mam taka delikatna uwage, jesli kierowca jest "D" to i zmniejszenie predkosci nie uchroni go przed wypadkiem, ja jezdze szybko i jak do tej pory od 120 tysiecy kilometrow nawet drasniecia nie mialem, a ze gowniarze jezdza jak debile to fakt :) karac nie wyrozniac, nie maja pojecia o samochodzie a rajduja :)
|
|
Co to znaczy , ze jest wlasnoscia bp....... nie jestem na biezaca ze wszystkimi skrotami. Czy moge prosic o wyjasnienie.
|
|
Hehehe. Dzięki _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Masz rację, ale prawdopodobnie są to puste puszki. Urządzenie jest jedno, i tylko zmieniana jest puszka. Dziś ponoć na przeciwko Szeptela.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |