Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łotrze, twoi kochani gotowi? |
Odwalcie się, zatrudnili dziewczynę i chciała się wykazać.Teraz powinna walnąć jeszcze striptisik dla pierwszych 50 kilientów. < wieczne im odpoczywanie >
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łotrze, twoi kochani gotowi? |
oba ma:)
|
|
Witam kto się zna na cb radia niech doradzi czy warto takie radyjko kupic...http://allegro.pl/mtech-legend-ii-hustler-ic100-nabazie-uniden-520-i1629980977.html
|
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=25448 czytajcie informacje a potem sie wypowiadajcie
|
|
jeniec juz pewnie masz na odbycie , co ?? ze tak wiesz o czym piszesz
|
|
odpowiedź jest bardzo prosta. Kto nie ma miedzi, ten w domu siedzi. A kto ma, odpala autko i kraj otworem stoi. Czego tu siedzieć?
|
|
Trucker Ktoś musi pracować ,żeby ktoś mógł się bawić :) , szczególnie jak wraca się do domu nad ranem ;) Pozdrawiam :):):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dziadka_kalesony i tą oto odpowiedzią dałaś mi nie lada zagadkę....pozdrawiam i życzę miłej zabawy :)
|
|
stefanek1 Swoją drogą mądre powiedzenie :) Ale nie trzeba tej miedzi mieć nie wiadomo ile , żeby wyjść raz na jakiś czas do kina ,czy potańczyć . Kto ma autko to wsiada ,kto nie ma wsiada w PKS ,ale to przecież też raz na jakiś czas takie wycieczki . "Czego tu siedzieć ?-"Wyjść do ludzi :):):)
|
|
Trucker Kto to wie może się spotkamy jak będę wracać z koncertu ;) Dziękuje :) Miłej pracy życzę :):):)
|
|
.... uderz w stół , a nożyce się odezwą ...........................
|
|
i teraz żałujecie?
|
|
niekoniecznie. tam prawie wszystko trąci utopią i absurdalną paranoją , Korwin-Mikke niektóre założenia ma dość ciekawe , warto się z nimi zapoznać !, jednak praktycznie , nie do zrealizowania . Taka - kwadratura koła .
|
|
Witam forumowiczów, może ktoś znający się wydać opinię na temat parametrów lapka? Przeznaczenie raczej do użytku codziennego, a może czasem do gier.? prosze o opinię... z góry dzięki. Firma : lenovo Procesor (producent) :Intel Procesor (rodzaj): Pentium® Dual-Core Procesor (opis) :Pentium P6100 (dwurdzeniowy 2.0 GHz, 3M Cache) Karta dźwiękowa :Zintegrowana HD Audio Pamięć zainstalowana (pojemność) :6GB Pamięć (technologia) :DDR III Dysk twardy (pojemność) :500 GB Dysk twardy (interfejs) :SATA Napęd optyczny (typ) :Super Multi DVD+/-RW/RAM Wbudowana kamera Tak Karta sieciowa przewodowa 10/100 Mbps Ethernet Karta sieciowa bezprzewodowa (opis) :WiFi 802.11 b/g/n Karta graficzna (producent) :Intel Karta graficzna (model) :HD Graphics Karta graficzna (pamięć) :Przydzielana dynamicznie E-SATA,HDMI,VGA (RGB) Akumulator (technologia)
|
|
pawelznavary z wibratorem
|
|
czarnasukaczarna Kto wie? Może jesteś psem, ale naukowcy na razie tego nie stwierdzili.
|
|
spoko wierze na słowo wyślij poczto "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a pisze ze czarna suka .....haha
|
|
a ty jak to suka ganiasz po lomzy i dajesz posuwać w parku
|
|
ja jestem normalny i się tego nie wstydze.........
|
|
ok
|
|
marudo nie smuć sie;) jak któraś kofa któregoś to nie wystawi do wichru ;) przynajmniej ja tak myśle.......wiesz??
|
|
Aaaaaaa tam :( Bo to sam widzisz że całe popołudnie cisza aż w uszach dzwoni :( fresz: pałęta się gdzieś :( *Sun* pewnie słońce spaliło :( dziadka kalesony : wzięły tyłek w troki i na balety poleciało a mnie moja babcia wykorzystywała do tej pory :):):) Ehhhhhhhh Pechowa ta sobota dla mnie była :(:( rudy błazen z druhem
|
|
do Czesio mam mgr resocjalizacji i teraz drugi **** robie mam tez studium////////////////////////////////zegnam zle poinformowanych
|
|
|
ola - boga ręceopadają ludzie wy wiecie co wy piszecie??? szok mechanik w łomży????????? szok!!!!! jakiś sie zna na takich sprawach???? to jest tak stuka komus jak jedzie po dziurach , bo nasze drogi to wiecie jakie są??!! a gosciu mówi że to skrzynia biegów no i więc wymieniają za pare dni klijent wraca i mówi że dalej stuka , wiec powiedział że to swożeń padł no i na drugi dzień znów stuka , ale gość p0oszedł po rozum do głowy i pojechał do stacji kontroli i wiecie co to wreszcie było??? razem wzięte koszta jakie poniusł ten klijeny????? niby warsztat mechaniczny Niech moc będzie z Wami
|
|
ja mam forda mondeo z 2005 i naprawa jego w Łomzy to kompletna pomyłka, nic mi nie naprawili a zgarnęli kase, zreszta ja w Łomzy nie naprawiam juz w sumie nie musze ale jak zdarzy sie , tylko Ostrołęka, solidnie i fachowo
|
|
trenujecie już?
|
|
dobra! zezowate szczescie powiedz mi gdzie isc na piwo ? jestem sama w tym miescie nie znam zadnego miejsca. powiedz chociaz gdzie nie ma duzo ludzi i mozna sie odstresowac od codziennego zycia?!!! Co wy tu robicie calymi dniami w takim razie?
|
|
niko tam sa tlumy.... ja chce poprostu wypic piwo!!!! ;p
|
|
WEŻ przestań evelin skąd ty naprawde jesteś??? niechcesz to nie pisz urbi et orbi
|
|
hmmmmmmmmmmm Pewnie tak robciu :( A na piwko spiszemy sie po niedzieli :)
|
|
HE HE HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TO SIĘ NAZYWA.............. JAK KTOŚ KUMATY TO WIE O CO CHODZI A NIECH NAM PLUJĄ W TWAŻ!!!!!!!!!!!!! :((( WIEDZIAŁEMN SORY :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( urbi et orbi
|
|
Słynna łomżyńska uprzejmość . Na chamskie pytanie , kulturalna odpowiedż . No , ale niektórzy tak rozumieją dobrą gościnność !!!!!!!!!!!!!!!!! Wstyd !!! Na piwo tylko ? - to próbuj tzw. Grzybek na ul. Legionów , może Hattrick Pub , też Legionów , Pub pod Ratuszem , - pomyślę jeszcze .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |