Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbrodnie NSZ |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbrodnie NSZ |
dopkladnie thomas 400 zl na nic nie starczy hahahahahahahha 4000000000000000000000000000000000 to jest kasa
|
|
robciu :):):) Ja pierniczę ale wyznanie :):):):):):):):):):):) Po czyms takim to na pewno wrócą , wszystkie co do jednej :):):):) A tym czasem ja tez uciekam :( co prawda z bólem serca ale cóż poradzić taka dola :) Chce się w czwartek hulać to trzeba 4 dni po nocach zapierniczac:):):):):):)
|
|
de laval- navara jest z de laval
|
|
albo jezdzi na bailorus itp nie zna niemieckiego to tylko ruskie
|
|
do gier to lepiej użyć żetonów (lub dwuzłotówek...), ewentualnie kości... _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
a na pewno nie tego lapka...
|
|
czarna suko gdzie ty się uchowałaś????bo do normalnych ludzi to ty się nie zaliczasz,tobie przypada czołowe miejsce do zgrupowania ludzi tych nienormalnych!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
|
trafione Niech moc będzie z Wami
|
|
do szablaka pier.rdoli mnie twoje zdanie
|
|
do Wadolek-jaki wypadek?
|
|
nie ma szans? jej zazdroszcze bo ja chyba piwko dopije i pod kołdre hehe nie nie to nie mój wiersz tylko tekst z piosenki Grubsona-" Na szczycie" polecam dobra nuta ;)
|
|
Szkoda tylko , że tak piękne miasto powoli gnuśnieje , tracąc swój bezcenny potencjał w postaci młodego pokolenia .Co Łomża ma do zaoferowania młodym ludziom ? co młodzieży ? Jak tak dalej pójdzie to niedługo ostatni zgasi światło . Piszę odrobinę sarkastycznie ponieważ czarno to widzę . Potrzebny dobry gospodarz , to może wtedy coś drgnie , może wyrwiemy się z marazmu .
|
|
jej to znaczy komu *sun*??? nie będe pisal skarbie bo zaraz maruda znów na mnie naskoczy
|
|
No proszę,na jakiś czas wyjechałam a tu romanse jak nic.Jakieś Perełki itd...Chyba pozostanie pożegnac mi się co z niektórymi i życzyć nieco lepszej zabawy czwartkowej.ehhh;-(
|
|
Omania sorry no to ja już niebęde pisal do twoich znajomych NIE OPUSZCZAJ ICH Z MOJEGO POWODU!!!! PRZEPRASZAM SORRY CO ZLEGO TO NIE JA HEJJJ
|
|
czarny pijar konkurencji
|
|
omania przepraszam to ze zmęczenia :)) *SUN* ja jestem spokojny tylko przestałem tańczyć , cy tam kumać jakąś czacze , nz a swata to ja się nie nadaje więc cholera tylko wie , co i jak??!!:))
|
|
czesc wszystkim! Gdzie można miło i kulturalnie spedzic dzisiejszy sobotni wieczór? nie jestem stad , polećcie proszę jakieś fajne miejsce.... dzieki z gory
|
|
Ależ owszem zgadzam się z Toba Rufi :)
|
|
pod kosciolem
|
|
wszyscy jestesmy madrzy inaczej
|
|
hahahahahahah
|
|
mareuda ty żyjesz?????? Niech moc będzie z Wami
|
|
Otworzyli manieczki 3000 w miejscu dawnego Atomu, to jakas fillia tych manieczek własciwych na 100% pewne info !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |