Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś oddajemy cześć tym, którzy umieli \"zachować się jak trzeba\" |
do Kamasutra pytaj pavlaznavary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś oddajemy cześć tym, którzy umieli \\\"zachować się jak trzeba\\\" |
przymierzam się do wymiany rozrządu bo już czas pomału
|
|
de laval-pawelek tam pracuje krowy doi
|
|
pojemność dysku twardego 500 GB interfejs dysku twardego Serial ATA 5400 RPM napęd optyczny DVD+/-RW DL dedykowana grafika tak karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 6370 (DirectX11, SM 5.0, AvivoHD) pamięć karty graficznej 1 024 MB wyjścia karty graficznej wyjście D-Sub wyjście HDMI typ akumulatora 6-komorowy litowo-jonowy czas pracy na akumulatorze (nieobciążony 310 min. karta dźwiękowa wejście mikrofonu czytnik kart pamięci SD MMC komunikacja WiFi IEEE 802.11b/g/n Bluetooth LAN 100 Mbps interfejsy ExpressCard 4x USB to zdecydowanie lepiej wygląda nieprawdaż ? ;>
|
|
sa oprocz ciebie ;/
|
|
Witaj *SUN* Wiem że za mną nie przepadasz , ale odpowiem Ci na pytanie...... z głową już jest oki...... w podróży też oki...... udany wyjazd , tak myśle bo okażę się jak to coś co lubię będzie zainstalowane w mojej bryczce i znów będe czuł tą moc _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 03-06-11 20:56 też mi powód ! do świętowania . Ten dzień wejdzie już na stałe do kalendarza " IMPREZ " łomżyńskich jako największe , najistotniejsze osiągnięcie tego miasta w historii ? pure dumb. szkoda słów. nie będę się tu nawet produkował. doczytaj i oceń wszystko sama (albo niech ktoś ci w tym dopomoże).
|
|
http://www.delaval.pl/Sales_Contacts/Woj.+podlaskie.htm ti pracuje Paweł
|
|
fanko bocianka jesteś inteligentna szacun tobie fanko bocianka śiok!!!! a teraz inni wiedzą na czym to polegalo?? dvw - moim zdaniem bez urazy----- jesteś prymitywnym wieśniakiem skoro tak piszesz buck-oh-six taka sama inteligencja się odezwała!! do bu..dy wam 7angelfrree wygrywasz pierwszą nagrodę powtarzam chamom,,,, o to tu chodziło he he he he _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
2 dni temu widziany na ul.długiej w bgz wynajelam detektywa
|
|
koszulka granatowa z rekawkiem,bezowe spodenki,buty sportowe detektyw ocenil jego wiek na 36-38 a ma 26 l
|
|
do emilka hehehehehehehehe buraczana lalo ssij
|
|
popieram kolegę robciu mechanik w łomży? chyba do popsucia, same lepaki, a co niektórzy to nawet i rozrządu nie potrafią wymienić żeby czegoś przy okazji nie spier......
|
|
a ja jaki jestem?? Niech moc będzie z Wami
|
|
no to kamień z serca mi spadl..... woesz??????? Niech moc będzie z Wami
|
|
no cholera .... śpicie już eeeeeeeee :( Niech moc będzie z Wami
|
|
You are hot that dumb !
|
|
to on ostatnio wypadek mial? To o nim ciagle tu piszesz?
|
|
ale ja się za nic nie gniewam eee hehehhe :D idź odespać :D
|
|
jest oki?? _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
chilipepper05 nie gadaj że wszystkie shopy na Długiej sprzedajA to samo.jest kilka z dobrą gatunkowo odzieżą np.Lee Wrangler De Facto...A pozatym jeśli się w temacie jest to się wie że teraz większość odzieży jest szyta właśnie w Chinach a to dlatego że firmom odzieżowym to się opłaca.Wszędzie tak jest.
|
|
:) franio a czym ja miałbym z tobą pogadac ??? skoro każdy z nas innym innym zyje???? *Sun* Perełko ty moja najcudniejsza :):) Jestem , tęskniłem, pragnąłem :) robciu:) Z piwkiem nie ma żadnego problemu , od wtorku mam wolne popołudnia i wieczory:) Moje porteczki baluja az wióry sie sypią na jednostce chemicznej :):):)
|
|
do bzzyyy dobrze ci tak ty pewnie jestes znajoma pawlaznavary hahhhahahhahahahahaha,ta co chodzi z kulkami hahahhahahahahha on kradnie ty tracisz i rzopaczasz hahhahahahahahah
|
|
maruda :D :D :D robciu hehehe "jej"-czyli chciałam przez to powiedziec jejuuu :) kumasz?:P Omania-nieprzesadzaj ;)) hehe czwartek należy do nas ee umawialismy się ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
Wy się umawialiście;-)Nie my.
|
|
Omania..spoko robciu ee Ty weź się uspokój ;P hehehe _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Robciu,nie masz za co przepraszaać;-)Ja tutaj nie mam żadnych znajomych.
|
|
a ja polecam wszystkim odwiedzenie przedszkola nr 5. odwiedziłam je 5 lat temu z zamiarem zapisania tam swoich córek i tam już zostaliśmy. w tym czasie były tam jeszcze piece i strome schody prowadzące do pokoi kierownictwa placówki...poczułam się jak w domu, normalnym domu pełnym dzieci( przez te kilka lat przedszkole bardzo się zmieniło, na lepsze- nie ma pieców, sale mają nowe meble i dywany, zabawki...i dalej tą samą wspaniała domową przyjazną atmosferę). widok rozwrzeszczanych dzieci bardzo kontrastował ze spokojem i uprzejmością pań tam pracujących. do tej pory nie wiem skąd biorą tyle siły i cierpliwości do dzieci , a wierzcie mi niektóre dzieci zachowują się tak, że mnie to już po chwili szlag by trafił, a one cierpliwie próbują te dzieciaki nauczyć normalnego życia w grupie. nikt nie jest w stanie w ciągu roku szkolnego naprawić kilku lat popełniania błędów wychowawczych przez rodziców, ale przynajmniej próbują . to przedszkole bardzo rozwija dzieci, może nawet aż za bardzo. przyzwyczajone do częstych występów przed widownią, wyjść w plener i do różnych miejsc i instytucji, telewizji, gazet, prezydenta, biskupa, proboszcza pobliskiej parafii, do udziału w najprzeróżniejszych konkursach w różnych placówkach: ekologicznych, plastycznych, konkursach posenki i recytacji, witania wiosny na starówce itp itd... jednym słowem potem w szkole bardzo się nudzą i chętnie wracają do przedszkola - odwiedzają je przy okazji pikników rodzinnych i w te dni kiedy szkoła ma wolne. dwoje moich dzieci wyszło już z tego przedszkola, dwoje spędzi tam jeszcze rok. bardzo dobrze mi się współpracuje ze wszystkimi paniami z tego przedszkola, wspaniała karda pedagogiczna i wspaniali pracownicy, dbający o wszelkie potrzeby edukacyjne, rekreacyjne i żywieniowe dzieci. troszczą się o rozwój swoich wychowanków kosztem własnego życia rodzinnego, ich praca nie kończy się z przekroczeniem furtki przedszkolnej, zapewniają dzieciom tyle ciekawych zajęć i atrakcji, że dzieci nie mają kiedy się nudzić. mogłabym jeszcze wiele pochlebnych rzeczy napisać na temat tego przedszkola, gdyż nie raz i nie tylko z okazji przedstawień dla rodziców obserwuję jego pracę . nie umniejszam jednak pracy innych przedszkoli, pewnie w każdym z nich znalazłaby się matka , która tak jak ja aktywnie uczestniczy w przedszkolnym życiu swoich dzieci i chwali to co dobrze zna. wiem, że braki są w każdym z przedszkoli, ale droga do ideału jest długa i gdyby rodzice zamiast narzekać i wymigiwać się brakiem czasu (i chęci) pomogli przedszkolankom w rozwiązaniu czasem dość prozaicznych problemów, przedszkolna rzeczywistość naszych dzieci byłaby wspaniała. wielu znajomym poleciłam to przedszkole, przyprowadzili tu swoje pociechy i nie słyszałam , by żałowali tej decyzji.
|
|
pawełznavary jak wsiada do auta wkłaada sobie biały wibrator i odpala navarę i jest bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz często też zajeżdza do izy,co ogłaszza się na odlotach jak wchodzi do klatki to zaklada kaptur od bluzy i idzie na loda i od tylu blachy navary..............WE...........................cala w leasingu pracuje w de laval blondyn zboczeniec imprezowicz lubi tez panow
|
|
nie takich miejsc szukam. chyba źle mnie zrozumialas
|
|
pawełznavary jak wsiada do auta wkłaada sobie biały wibrator i odpala navarę i jest bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz często też zajeżdza do izy,co ogłaszza się na odlotach jak wchodzi do klatki to zaklada kaptur od bluzy i idzie na loda i od tylu blachy navary..............WE...........................cala w leasingu pracuje w de laval blondyn zboczeniec imprezowicz lubi tez panow
|
|
na dyskoteke
|
|
jeżeli chodzi o dobrą zabawe to polecm trasę ostrów ---- wyszków zajebiscie ale to w dzień a w nocy to może diuk . biebza kisielnica itp itd szkoda że na łąkowej już niema nic fajnie było wiesz?? zabawa na 102!!!
|
|
W pore zadane pytanie, znawcy tematu właśnie siedza w tych klubach raczej bez dostepu do forum. Niech moc będzie z Wami
|
|
Przejdź się na juwenalia :)
|
|
robciu :D to hoooo mam jeszcze wina troche :D heheheheeh
|
|
...a tak na poważnie to się dziewczyna dowiedziała !!! Sami życzliwi . Trole . Jest już trochę za póżno , będą problemy z wolnymi miejscami , ale próbuj . Yama , Amnezja , Retro - tylko to można polecić , zapytaj najlepiej taksówkarzy . Miłej zabawy !!!!
|
|
ZEZOWATE NIBY SZCZĘSCIE WIESZ CO?? JA I MOŻE TROLEM JESTEM W WOJSKU BYŁEM TROLEM WIESZ KONDO....IE O CO MI CODZI????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |