wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ksiądz, który mówi ludzkim głosem : Kaczyński \"Staje sobie przed kamerami i łże w żywe oczy\"

sie masz ka marudo he he he

wyrazy współczucia tobie;)

głowa mnie boli;(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ksiądz, który mówi ludzkim głosem : Kaczyński \\\"Staje sobie przed kamerami i łże w żywe oczy\\\"

z białym wibratorem,bo na niego mowia biały.

Re: Ksiądz, który mówi ludzkim głosem : Kaczyński \\\"Staje sobie przed kamerami i łże w żywe oczy\\\"

dla mnie suka to inaczej samica psa czyli tez pies
daj nie sciemniaj jestes psem haha

a grzeczne były dziś???;)

ciekawe czy same sobie poradzą na tych wyskokach??;)

pawelznavary psina

to ze zmęczenia boli spałem możę godzinke;(

własnie pije kawe z cytryno to mi pomaga..

nie lubię leków;))

Oczywiście Made in China ;P
Lepiej nie skomentuje bardziej dobitnie tego "butiku" tak jak i większości sklepów na ul długiej. Ubrania są słabej jakości a te ceny ?! Zapewne wiele rzeczy jest na rynku łomzynskim, ale w innych cenach.
Zgadzam się z wcześniejsza osobą, na marywilskiej, hali banacha itp można kupić takie ciuchy o wiele, wiele, wiele taniej.
Ale dużo osob i tak tam kupuje, bo w Łomzy oprocz sieciówek w stokrotce czy nielicznych sklepach nie można dostać nic normalnego do ubrania.

do Kamasutra

nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mam.

chyba wszystkich h... strzelił bo taka cisza co????

Niech moc będzie z Wami

nie Warszawskie , jak coś to warszawskie , a tak dokładnie , to raczej ogólnopolskie .

czarnasuko ty patologio, skończyłaś chociaż podstawówkę ? bo połowy gniotów które piszesz nie mogę zrozumieć

Właśnie ,,Zezowate szczęście" : ) Masz rację! :-)
Z tym wyjątkiem ,że tu nie ma kultury :-) na forum rzadko! ;-)
Dlatego ja się nie udzielam zbytnio często.. bo nie ma sensu tracić nerwów na ,,zjebanych psychicznie ludzi" którym już nic nie pomoże w życiu! :-)

bo ford i fiat to jeden brat do szczubelka z nimi na rybaki

jak widze wstali ci ktorzy nie byli na Legionow!!!!!!!!!!!!!!! PONAWIAM PROPOZYCJE ---------------- ZAMIENIAMY SIE MIESZKANIAMI , JA POJDE NA bOCZNA NA MOGILKI ) bo tam stoi chalupa Prezydenta) A ON NA SLOWACKIEGO!!!!!!!!!!!!!!! no i wtedy sie poprobujemy!!!!!!!!!!! to nie jest pojedynczy wypadek ALE TO JEST CO TYDZIEN!!!!!!!!!!!!! SLEDCZY MAJA do uzytku stadion , polacie nad rzeka , oraz tzw. muszle(ale tam pewnie przeszkadza kapucynom) PROBOSZCZ Z LOMZCY NIE ZGODZIL SIE ( Z TEGO WYNIKA ,ZE PYTALI O OPINIE) ALE INNI SIE ZGODZI ( PEWNIE ABY NIE BYLO OKOLO NICH!!!!!!!!!!)cIEKAWE CO Z TYM TYPKIEM ktorego palowala ochrona ( dostalal takie lanie ,ze hej)DOSC TEGO ZOBACZYMY CO JUTRO POWIEE SZANOWNY PAN PREZYDENT!!!!!!!!!!! to w jego gestii lezy ,ze od 22 godz do 6 rano JEST CISZA NOCNA!!!!!!!!!!!!

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Byłem kolo północy na statoil ale hańba się działa ! dzicz i puste półki !

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org