Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do "obrońców życia", do "obrońców rodziny"... |
keicam zapraszam na odnosnik tam wszystko pisze , nawet mozesz sobie sciagnac reportaż ... .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do "obrońców życia", do "obrońców rodziny"... |
No ja sie zgadzam z wami,ale takie nastawianie przeciw policji,zanim sie pozna rózne fakty,do niczego dobrego nie prowadzi ,z tego co wiem,miał byc jakis rewanz w tym meczu,ale juz sie boja zamieszek,teraz znów bedzie pełno agresji przeciw policji,a tu gosc sam oznajmia ze dostał bejsbolem ,moze od ziomka nawet,tego nie wiemy,Słyszalem ze sa jakies tasmy jak policja wali kibiców poczekajmy az sie pokaza,wtedy mozna ich sadzic.Z tego co doczytałem ,to trafił sie jeden gosc co myslał ze jak ma pałe to jest szeryfem w miescie,ale juz go zawiesili i pewnie poleci z roboty.Reszta jest tak samo winna,jak cały stadion kibiców za jednego palanta w dresach który rozwala fotele na stadionach.Jesli mamy tak uogulniac ,to niech kibice wezma odpowiedzaialnosc za wszystkich na stadionie ,a nie po imprezie to kazdy ja to nie byłem tam,nie stałem,nie widziałem,to byli huligani.To tak samo policja teraz zrobi,my nie widzielismy,my w innej czesci bylismy, a ten co lał ,to nie był w mundurze ,tylko to był kolejarz.Jak my ich to ok,jak oni nas to lament
|
|
Z 70 zł zarobi za to napewno .
|
|
ehhhhhhhh Policja nie jest święta i nigdy nie pozostanie a co do filmów nie raz widziałem jak ci "policjanci"sie zachowywali aż żal dupe ściska ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
jak na razie na benzynie z prymy przejezdziłem wiekszosc z 70 000 km w swoim aucie a że nie za bardzo lubie grzebać to mam jeszcze oryginalny filtr paliwa
|
|
Carmello: skąd ty takie info masz ze delta jest z Zambrowa??? przeciez to są śledzie, kiedys mecze Jagi ochraniali ale jak dostali kilka razy od kiboli to zrezygnowali
|
|
wyobrazcie sobie ze kazda puszka jest zgniecona :) ile tego musi byc? :)
|
|
tommeknet -a gdzie byli rodzice?(selekcjoner musiał na tobie wczorajszej nocy sporo przyciac,co?)
|
|
slm napisał: "...na parkingu przy ul.Kołłątaja 2, 10 m od śmietnika siedzi w mercedesie facet i popija piwko (oczywiściew z puszki). Wracam z powrotem, faceta już nie ma, a puszka leży na trawniku przy placu zabaw, 10 m od śmietnika." Prawie osiem metrów pustą puszką rzucić to sztuka!!! _________________________________________- .
|
|
OJ tak być niemoże !!
|
|
klawikord jest alfą i omegą i zapewne wie i umie wszystko, nie tylko jeśli idzie o umiejętności jeździeckie. Do tego ma tak ugruntowane poczucie własnej wartości i taką tego świadomość, że musi przypominać o tem każdemu, coby każdy nie zapomniał o tem. .
|
|
popieram MrS i Ryskę. A tak poza tym to wydaje mi się,że klawikord zdublował już temat "L" .Ta kwestia już została wyjaśniona i nie widzę potrzeby,żeby rozgrzebywać to jeszcze raz. Proszę o następny zestaw pytań...:-]
|
|
Ja zawsze na młynku ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |