Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kasta sędziowska |
Dziadzio idzie swoje szklane oczko przećwiczyć , bo noc przed nim długa ale nie męcząca:):):) Ehhhhhhhhh Ile to nocy człowiek musi poświęcić żeby w czwartek mógł iść po bandzie :):):) *Sun* :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kasta sędziowska |
|
o no dopiero pisze a ja już kupiłem i jadłem no.. i co ja mam teraz zrobie biedny:((
|
|
|
ILE KOSZTUJE PRAWKO NA MOTUR MI POWIEDZTA HAMY BO JA MOZE BYM SIE ZROBIL ALE KURDE. CZY BYM SIE WYROBIL W TYDZIEN CZASU I ILE PIENIEDZY CHCA!!! TO GADAJTA TUTAJ JA TU ZAJRZE POTEM LOBUZY OK???
|
|
|
chciałbyś co??? he he he
|
|
dziadka_kalesony o kturej otfierasz swuj lokal ? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Niech moc będzie z Wami
|
|
no jasne że bym chciał... buhahaha gówno prawda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |