Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koniecznie posłuchajcie to dopełnia pewien obraz bardzo wazny dla mieszkanców miasta |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koniecznie posłuchajcie to dopełnia pewien obraz bardzo wazny dla mieszkanców miasta |
do pawlaznavary zlodzieju,zboczencu,oszuscie,klamco kup sobie za pieniadze,ktore mi ukradles. ///////////////////////////////// drinki-jaka to wiesniacka nazwa jebne z ciebie buraku nacpany.z kim ja sie zadawalam? ze zlodziejem,oszustem,pedofilem,klamca,narkomanem,nierobem,pijakiem. /////////////////////////////////////////////////////////////////// pedof.ilu jedz na drinka do ukrainki. a wiecie,ze u ruskich kibli nie maja?maja duze kolo w lesie,i nie trafiaja do srodka tylko naokolo to robia,takie brudasy. pawelekznavary jezdzi do ruskich na dziewczyny hehehehheeh
|
|
Re: koniecznie posłuchajcie to dopełnia pewien obraz bardzo wazny dla mieszkanców miasta |
Chcesz zarobić na klikaniu w reklamy jeśli tak wejć na podano strone i zarabiaj razem zemno http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=artur5621 rejestracja darmowa użytkowanie tesz zarabiaj bez wychodzenia z domu polecam . Jeśli masz pytania nawszystkie odpowiem
|
|
Chcesz zarobić na klikaniu w reklamy jeśli tak wejć na podano strone i zarabiaj razem zemno http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=artur5621 rejestracja darmowa użytkowanie tesz zarabiaj bez wychodzenia z domu polecam . Jeśli masz pytania nawszystkie odpowiem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ehhhhhh Jak ja kocham ten utwór :):):):) http://www.youtube.com/watch?v=TLLAaSa_3HE&feature=fvsr rudy błazen z druhem
|
|
chesapeake idz do pawelkaznavary ma nowy towar,tamtego dealera juz zmkneli,posypie ci.
|
|
pawelekznavary i jego ukrainska pieknosc110 cm zapraszaja na drinki z mefedronem z ostrowi
|
|
JA TEŻ NIE PÓJDE róbmy swoje
|
|
ja tez tam juz nie kupie !!!!! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Kto tu jest ,,świnią" to nie powiem.. ; -) (na pewno nie JA!) Kto czyta te posty zrozumie kto świnka haha :DDDDDDDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |