Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lis przegrał z dudą |
oj droczysz sie?? a ja to lubię. no wymyśl coś:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lis przegrał z dudą |
niebęde przesto mógł spaćć wiesz???? pa pa pa słodka
|
|
Sprzedam wiadro klocków ..... Pełne !!!!!!!11
|
|
Treść jest ukryta
|
|
toi toi
|
|
loda chce mu zrobić ,taka roztargniona i łatwa hahhahaahahhaha. dziewczynko głupia jak ci na nim zależy to w inny sposób.................. a szczerze to on ma cie w du.pie
|
|
maruda i ja też będe nie gniewaj się dziadka kalisonki służba nie drużba wiesz jest takie powiedzenie:)) lepiej póżno niż wcale?? czy jak tam , mam racje?? pozdro i miłych snów dla i na forum HEJ
|
|
do robciu k......................a sama nie umie się pomalować?TO KOBIETA?KAŻDA PRAWDZIWA KOBIETA UMIE SIĘ POMALOWAĆ.
|
|
Nie jest Ta Pani aż tak wyszkolona,bo na 4 staniki jakie tam kupilam jeden tylko jest dobrze dobrany-ostatni która sama wybrałam,poza tym Panie bo pracuja tam we dwie-są średnio przyjemne i jeżeli ktoś tak jak ja ma swoje zdanie i troche pmarudzi-bo niestety 200zl za stanik to duzo wtedy robia juz wielki wysilek podajac kolejny biustonosz-ale jezeli juz tyle wydajeto chce to co mnie sie podoba a nie co ktos ma na "zbyciu"
|
|
Wolę czytanie takiej reklamy niż te wasze komentarze. Aby komuś coś pocisnąć. 400zł to darmo? Zapytaj swoich rodziców, czy dla nich to też takie grosze a jeżeli jesteś dorosłą osobą i na siebie zarabiasz to zanieś te marne pieniądze np. do domu dziecka. Tam na pewno tak nikt o tych pieniądzach nie powie, a Ty przecież nie zubożejesz, heh.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |