Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek Antoniego, a przebudowa trasy z Warszawy na Toruń. |
co ja tam Ci moge wymyślić hmm...to może mnie zaskocz :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek Antoniego, a przebudowa trasy z Warszawy na Toruń. |
MARUDO! JA BĘDE NO TYLKO DIADKOWE__KALISONKI NIC NIE PISZĄ ODEZWLJ SIĘ PROSZE DZIADKOWE KALISONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZY SLYSZYSZ JAK KRZYCZĘ WOLAM??!! POMOZCIE MI WOŁAJCIE RAZEM :((
|
|
KALISONYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!! urbi et orbi
|
|
No nic wyszło jak wyszło.Ja już zmykamm bo rano mam pobudke.Mam nadzieję ze za tydzień będzie więcej ludzi i nie będzie to tylko samo gadanie.Śpijcie dobrze
|
|
Nieudacznik to jest ten ,który otwiera biznes i nie stać go na reklame. 400zł to jak darmo.Widocznie dla nie których to za drogo i zaśmiecają forum swoją kiepską reklamą.
|
|
Ty wymyśl :D do jutra masz czas heheh a ja lece teraz spać paa ;))
|
|
|
ja i tak dam więcej he he
|
|
NA PIECHOTĘ DU.PĄ PO ZIEMI
|
|
do 7angelfree jak zobaczylam jego kolege-to normalnie jak menel z centralnego,do tego jeżdzi samochodem złomem zielonym. normalnie menel. i jakie zachowanie-jakby mial problemy ze soba.
|
|
jeszcze to napisze teraz-przede mna poznał dziewczynę z bu.rdelu i jak się z nią spotykał to jak loda mu robiła za którymś razem to sp.ermę jej przetrzymywał(naćpana była),mówił sami mi o tym,a jak zaszedł do bur.delu i ją wziął to pierwszy raz loda mu robiła,wogóle to ta dziewczyna z pyzami oczy jak buldog wywalone do dołu,cyce wielkie 2x normalne,z pasemkami wieśniackimi niemodnymi już od 10 lat,z budowy świnia na posyłki,co naćpana wszystko zrobi. ma znajomą,co po łomży z kulkami w poch.wie chodzi,i chwali się tą znajomą. normalni?
|
|
dziadka kalesony jesteś wielkaaa ;)))) dziękuję hehe a teraz idę przemeblowanie robić co by z nudy się pozbyć :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |