Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komunistyczny obrońca demokracji |
używaliśmy śnieżki i jest ok tylko nie wierz w jej zmywalność, niby unikalna formuła "teflon" itp ale jednak bez rewelacji może jest tania ale czy wydajna to bym dyskutowała. dulux kryje lepiej najtaniej farby były w farbex/patio vis a vis jednostki na legionow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komunistyczny obrońca demokracji |
czarnasuka To waleciara :) Nie ma gdzie mieszkac to chodzi i ślamcze o zatrzymanie na kilka nocy :):):) Ostatnio u mnie siedziała przez 3 tygodnie :( a miało być 3 noce , nie miałem sumienia kołtuna wyrzucić na dwór to trzymałem . zmywałem po niej sprzątałem a ona tylko siedziała i piłowała szpony na okrągło :) To wcale nie prawda że byłą z pawlemznavary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona nie miała nikogo , NIKOGO !!!!!!!!!! bo nikt takiej flei niechciał w mieszkaniu trzymac :):):) rudy błazen z druhem
|
|
warto się przejść do DANABERIA BRA i "zrewidować" rozmiar stanika, na zamówienie pani nie szyje, ale rozmiarówkę ma bardzo szeroką - od 60 pod biustem i miseczki J i więcej
|
|
myślę że ktoś mi pomoże . Chcę kupić sobie telefon chcę aby był głośny i miał wyraźny dźwięk zastanawiałem się nad nokią C5 , nie chcę telefonu dotykowego chcę klasyczny może ktoś ma podobny i mógłby mi o nim napisać. a może macie jakieś ciekawsze propozycję ?
|
|
do marudy tępaku twoje życie jest śmieszne jak twoje teksty pisz dalej
|
|
JAK BEDZIEMY CHAJTAC SIE Z PAWLEM TYLKO PRZYJDZIE BEZ KOMPUTERA
|
|
Wyglądasz pięknie????? Jeżeli można noc Listopadową uznać za piękną to niech tobie będzie :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |