Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyje to forum w końcu? |
Może ma ktoś na części?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyje to forum w końcu? |
ściągnij se kalkulator kodów z neta i za frajer se zdejmiesz. Panie Sławku nie ładnie se robić auto reklamę :)
|
|
Farby za nie drogo sprzedam !!!!! rudy błazen z druhem
|
|
ceść DZIADKOWE__KALISONY Zmiłą chęcią bym dziś zagoscił na imprezie;( zmieniły mi się plany no a tak pragnołem CIEBIE UJŻEĆ Ech szkoda :(( < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Witam Wracam autem do Łomży w piątek i mam wolne miejsca, zainteresowanych prosze o kontakt tel 780 546 430 godzina wyjazdu 16-17 cena 15zł osoba
|
|
ja mam ile dajesz za lusterko ???
|
|
Haha. Koleś chyba po %% jestes? Lol. Jaki ty masz slang..
|
|
Witam pochodze z Wroclawia milamlam probny makijaz u Serafinskiej Katarzyny na 3 maja nie dość ze za ciemno to nie dala mi przetlumaczyc o co chodzi i z tego co mowila mi kolezanka ktora tydzien temu brala slub i sie u niej malowala i awanture zrobila bo makijaz bym tragiczny i kazda z klientek wychodzi w tym sammym tylko inne kolory !!!!!!a Pani ktora jej pomaga jej pracownica nawet paznokci nie umiala pomalowac bo smogi zostaly a lakiej pani katarzyny odprysl na drugi dzien pomsta stary czy co?? Teraz szukam na lipca kosmetyczki ktora zrobi mi makijaz delikatny i ktora jest mniej zarozumiala czy ktos mi pomoze??
|
|
Baranów chyba !
|
|
ja rozpoznaję < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ja przyjdę rozdam ulotki
|
|
Wow Wrocław fajne miasto P1 Maximus, 9 brama , La scala i palazzo rzadziło sie kiedyś. Pozdro dla Wrocławianki :-)
|
|
hmm może warto wybrać się do salonu kosmetycznego przy tak zwanym "blaszaku" taki ciemny rudy budynek ..
|
|
Kto da wiecej ja daje 32.50 PLN Licytacja start >>>>>>>>>>>>>>>> PS Nina ładne imie ale akurat ta Nina jest brzydka jak noc listopadowa nad ranem haha no i pusta głowa nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
na byłej bazie WZ-GS proponuje tam robią od ręki i za połowe ceny urbi et orbi
|
|
tylko piątek, to nie 2.06, co by jasność była. ;-)
|
|
O kuzwa cena rosnie 33,68 PLNÓW
|
|
Witam serdecznie. Czy ktoś z was budował ostatnio dom oraz szambo? Z uwagi na specyfikę gruntu interesuje mnie o szczelny zbiornik, betonowy lub z tworzywa sztucznego. Kto w Łomży czy okolicach się tym zajmuje? Kto budował takie coś - może mi polecić jakąś firmę. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. ---------------------------------------------------- Proszę moderatora forum o usunięcie offtopikowych wypowiedzi i napomnienie niektórych wypowiadających się w tym wątku.
|
|
Dobra kosmetyczka jest w Hotelu Gromada na I piętrze. Pani Małgosia
|
|
Spoko tylko jak coś płaciłeś 13,50 nikomu nie mów a napewno nikt sie nie dowie postawisz pózniej browara i bedzie git majonez. Wiesz 50 gr to kupa kasy urbi et orbi
|
|
|
to coś jest nie tak jak masz xp powinien czytać bez problemu
|
|
cos chyba sie komp wykonczyl a napisz ktory mam wybrac program http://www.orange.pl/kid,4000411054,id,4000411118,title,aplikacje-Orange,helparticle.html rudy błazen z druhem
|
|
czarnasuko to tak odwdzięczasz mi sie za pomoc przy pisaniu pracy mgr ????? pawelznavary : Nie tylko Muchozolem ja potraktuj ,ale wysmaruj jeszcze wycieraczkę Azotoxem, niech śpi na betonowych schodach a nie dupsko na wycieraczce będzie wygrzewała :)
|
|
|
robciu Wystawiłeś mnie :( szkoda Ciasto na stole , sama będę jadła ;)
|
|
cich dziś wszyscy na spotkaniu chyba są rudy błazen z druhem
|
|
maruda Myślisz ,że się stroją ? Bo ja tu czekam z duszą na ramieniu czy przyjdziecie ;)
|
|
MÓJ PAWEŁ Z NAVARY
|
|
Hahahahahahah xd Jaka beka
|
|
tyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 czarnaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! ja to mam kogoś ale tobie to chyba palec tylko został
|
|
Ja też mam taką nadzieję Omanio :):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
do PzeMko 3 ty wieśniaku hehehehehehehehe ty i twoj gust jebne z ciebie
|
|
A truskawki ???
|
|
czarnasuko !!!!!!!!!!!!! Mam ciebie dosyć !!!!!!!!!!! Nie przychodź już więcej do mnie płakać , nie będe ciebie pocieszał i robił kolacji !!!!!!!!! I nocować też juz więcej u mnie nie będziesz !!!!!!!!! Szukaj sobie innej mety .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONIEC PRZYJAŹNI WYNOOOOOCHAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
o kur..... znamy się ty a skąd ty wiesz że jetem kosmito???? ps. dla czytających ten post ( doktor kazał przytakiwać ) i co zebi.......
|
|
do robciu masz teksty,które nawet nike do.pierdalają ,wiec daruj sobie,bo nawet nie umiesz doj,ebac,a piszesz.
|
|
ciebie to chyba nikt nie dojebie ty pojebie Niech moc będzie z Wami
|
|
do robciu JAK JA JESTEM Z PAWŁEM I TO MI STARCZA.
|
|
o cholera to bedzie ostra jazda bo ja też się wybieram ojjjoojoj
|
|
|
do marudy-to alfons nierob
|
|
w 15 pracuje się " na pokaz". Znam sposób pracy w tym przedszkolu z drugiej strony i zapeniam, że zadowolony rodzic nie jest wyznacznikiem dobrego traktowania dziecka w placówce. Zadowolony rodzic to klient, który poleci przedszkole innemu a rzetelnie przygotowane dziecko do nauki w szkole to zupełnie inny temat.
|
|
do marudy-to alfons nierob,3/4 kasy oddaje alfonsowi,bo alfons to i tamto niby robi........................hehehehehehehhehe jak to na ukrainie sami debile
|
|
DO ALKOHOLIKA MARUDY PAWEŁ MIESZKA U MNIE TĘPAKU,A JA U NIEGO.
|
|
Poszła szukac następnego frajera który ją przygarnie . U mnie nie ma juz dla niej miejsca od dziś :):) W końcu wyzwoliłem się darmozjada:):):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dziękuję za pomoc
|
|
Dwie różne kultury , dwie rózne religie :) Z tym że to chrześcijanie zawsze wchodzą z woja w islam a nie odwrotnie :):)
|
|
Aha, i nie jestem żadną owieczką i ogólnie żadna religia mnie nie interesuje, ale skoro ma być wzajemność i równość.. Można krytykować jedną z nich to i w drugą stronę powinno to działać.
|
|
NO WŁAŚNIE czasem tak bywa < wieczne im odpoczywanie >
|
|
no nie wiem kolego ja na dwornej mam polsat z vektry
|
|
ciekaw jestem co tam na spotkaniu?? :)) wielka szkoda :(( oni się bawią a my się nudzimy
|
|
zobacz i nikt nawet słowem się nie odezwie :( Wszyscy siedzą i maja nas głęboko gdzies :( widocznie imprezka na 102 skoro jeszcze nikt nie wyszedł i nie pisze. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
koszt jest uzależniony od ilości czynnika w układzie
|
|
a mój kolega wsadził do mrowiska telefon , ale po pijaku i teraz znaleść nie może. podobno z simlockiem się widział. czyli to działa
|
|
No niestety. Ale ja z kolei mam odwrotne wrażenie, że dowolne jeżdżenie po chrześcijaństwie jest, że tak powiem, modne. Po islamie nie wolno, nawet jeśli krytykuje się konkretne zachowania a nie ubliża dla samej zasady.
|
|
ja też: myślę że Pani Serafińska to za bardzo nie ma czasu by siedzieć na tym czy innym forum i czytać żale niespełnionych księżniczek które same nie wiedzą co chcą. Co jakiś czas pojawiają się posty próbujące zrobić złą reklamę p. Kasi i jej mężowi. Z tego co widzę, bez skutecznie :)
|
|
Mi z kolei zdarzyło się zgubić dowód osobisty. Nikt nie wiedział, co w takiej sytuacji należy konkretnie zrobić, na komisariacie powiedziano mi, by jak najszybciej udać się do banku (dano mi ich wykaz w Łomży, ja chodziłem do tego na Dwornej) i tam objaśnić sprawę w celu zablokowanie dowodu, by nikt nie wziął nań kredytu etc., pomimo tego, że nie miałem ani dochodów ani nawet konta w banku. Także jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś, to radzę jak najprędzej to uczynić. Pozdrawiam i mam nadzieję, że zguba się odnajdzie. :)
|
|
Nie tłocznie, czysto, obsługa w recepcji ok. Przeciwwskazań brak ! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Są dwie możliwości pierwsza nikt jeszcze nie znalazł druga że znalazł kawał chama bo już powinien u Ciebie być. Ja kilka razy znalazłem portfele raz zdążyłem oddać przed tym jak właściciel się zorientował że go nie ma. Są dokumenty jest adres. Niech moc będzie z Wami
|
|
? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
no bo inaczej być nie może ma być tak i.....j < wieczne im odpoczywanie >
|
|
: -) To wczoraj SUN zaszkodziło piwo z imbirem,a dziś mamy nowy dzień : ) złe samopoczucie nie minęło po wczorajszym? :) ,aż tak długo? 2 dni źle się czujesz? chyba ,że to bardziej ta nieśmiałośc dziś : ) heh
|
|
Sun :) Ze mną jesteś umówiona na następny czwartek :) Niech moc będzie z Wami
|
|
robciooooooo nie smutaj:D ;) i nie odpadaj hehe
|
|
do enya ja bez gum nie dymam się do enya bez gum dopiero z kimś kogo Kocham po badaniach do enya jak można nie badać się?a są tacy ludzie
|
|
do czarnasuka:) Od wczoraj kiedy ciebie pognałem śpie w nocy :) A do wczoraj ,sypiałem kiedy ciebie nie było bo nocami musiałem lodówki pilnować :):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Sun Niespodzianka nas nie minie :) Przecież moje kalesony powiedziały że dla nas zostawi :)
|
|
czarnasukaczarna A ja się wcale nie dymam...najwyżej się z kimś kocham :) Ale to kwestia podejścia do tematu i wieku najprawdopodobniej heh... maruda :-)))
|
|
maruda bo to piątek...ludzie mają przestawiony tryb myślenia ;)
|
|
No kurcze :) To jest piątek rano a nie po 12 :):):) I juz nas tak wzięło???? :):):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
jutro na muszli i za darmo ;D ale niewiem od której ;D rudy błazen z druhem
|
|
maruda Też chciałam bardzo Was poznać ,starałam się , chciałam dobrze ,a wyszło jak wyszło . Sympatycznych warto poznać i będzie mi bardzo miło poznać Ciebie ,*Sun* i innych którzy będą chcieli dołączyć ..... Niech moc będzie z Wami
|
|
dziadka kalesony :) Poznasz ,poznasz :):):):) To sa uroki naszej kochanej łomży :( Siedzą przed monitorami , płaczą że nic się nie dzieje. A co ma się dziać skoro nawet sami między sobą nie potrafia się zorganizować ??? Miasto wiecznych lamenciarzy :):):):):):)
|
|
widziała go lux z w-wy(stara ukrainka 123 cm). piękna jest hehehehehehehehhe http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=16675
|
|
Mądra rozmowa :)
|
|
Czy jest dobrze czy jest zle ponazekac trzeba dla zasady!
|
|
heja z ciekawością obserwowałam ten temat,nie wypowiadałam sie gdyż i tak nie mogłabym sie spotkać niestety:(ciekawi ludzie się tutaj wypowiadają a co najważniejsze to normalni warci poznania :)szkoda że się nie udało z tego wynika że kobietki mają więcej odwagi gdybym ja się umówiła na 100 % bym była może jeszcze coś się zorganizuje to i zapiszę się na piwko a dla dziadka kalesony za rzucenie takiego tematu stawiam jako pierwsza tutaj widze że i chłopaki się rwą którzy pracowali to fajnie będzie weselej pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |