Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda o śmierci Leppera? |
Jeśli pani Serafińska maluje tak tragicznie jak tutaj malowała tą dziewczynę http://serav.blogspot.com/2011/04/edyta.html to chciałabym być codziennie tak malowana...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda o śmierci Leppera? |
do pawla ty nie masz dwojki i masz czarne plomby,więc pasują ci do laieru auta. do pawła-a ja cię proszę zwal sobie konia.bo walisz go i walisz i spermy nie widać.
|
|
maruda alkoholik z adhd heheehhehheheheheheh
|
|
czarna suko!!!!!!!!!!!!!!! czy jak ci tam w odrużnieniu od ciebie to nie pijjjjjjjjjje i nie!!!!!!! ĆPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
robciu MY KOCHAMY SIĘ,A NIE WALIMY TĘPAKU.I NIE BYŁO DOBRZE,TYLKO BARDZO DOBRZE,A DOBRZE-TO UŻYWA SIĘ DO OKREŚLEŃ NA POZIOMIE TAKIM SOBIE,A U NAS JEST BARDZO DOBRZE,ZAJEBIŚCIE TĘPAKU robciu. paweł wali nonstop konia,on tak lubi w przerwach jak Kochamy Się.
|
|
tobie to już nic i nikt nie pomoże CZŁOWIEKU JEŻELI TAK VIE MOŻNA NAZWAĆĆĆĆĆĆ rudy błazen z druhem
|
|
|
maruda ciebie żadna nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 pisz co chcesz maruda ja jestem śliczna i mądra TĘPAKU ALKOHOLIKU,MARUDA TY SOBIE WYSMARUJ POWIEKI RZYGAMI KONIA. BO ALKOHOLICY I TAK NIC NIE WIDZĄ.
|
|
tak, pozostawiam to ciszy...
|
|
lepiej uciekamy. a może zyskiem podzielimy sie z NINĄ????? rudy błazen z druhem
|
|
MOJA ZOCHA Z BEEMKI
|
|
o kilku osobach wiem na pewno że przyjdą :):) Ale reszta?????? bezradnie rozkładam ręce :) a nawet jeżeli i nie przyjdą dziś to za tydzień przyjdę ja :):) rudy błazen z druhem
|
|
i ja przyjde za tydzień moje ty dziadzi kalisonki dziś wybacz mi skarbie oswiadczam to nie są jaja
|
|
|
Mam nadzieję że wrócę do następnego czwartku;-)
|
|
Co się stało sie że tyle samochodów terenowych Dzipów po Łomży jezdzi ??? W niedziele spotykają sie na BP i gdzies jezdzą pytam sie gdzie ??? I gdzie są rodzicie ??? Pytam sie co sie dzieje się ???
|
|
do robciu JA Z PAWŁEM KOCHAM SIĘ TĘPAKU ZADROSNY,KTÓREGO NIKT NIE CHCE. robciu TY WYGLĄDASZ JAK KOSMITA.
|
|
nie, kodują polsat i juz na siatkowej antenietez nie działa
|
|
NIE WYŚLĘ,BO PAWEŁ NIE POZWALA.
|
|
nokia e52 zajebisty tel. długo baterria trzyma wszystkie funkcje ma az nadto... fon pierwsza klasa.POLECAM. sam uzywam wiem co mowie
|
|
jak nie jak tak :)
|
|
terroryzm u muzułmanów wymyśliliły STANY trzeba sie trochę zaglebić wiecie o to jest KORAN???? mar
|
|
I działa bo jak na razie to większość najeżdża na islam Wybielając chrześcijaństwo :( A tu niestety wina leży po obu stronach :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |