poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Już w łomżyńskie szkołach budują w Polsce Irlandię

chodzi o 3 punkty i narazie lks zajmuj 1 miejsce

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Już w łomżyńskie szkołach budują w Polsce Irlandię

Ponieważ na pobieranie każdej opłaty musi być podstawa prawna , to jak pobierać? Jak się rozbestwią to każą jeszcze płacić za każde posiadane koło w samochodzie i rurę wydechową i otwarcie drzwi w wydziale komunikacji.

według mnie początek meczu należał do naszych, później Znicz miał lekką przewagę. dobra druga połowa w wykonaniu naszych. a praca sędziego - bez komentarza; tak samo jak praca ochorny DELTA, zwłaszcza nie odpuszczenie przez kretyna z DELTY kibica ŁKS-u do zrobienia zdjęć.

Hmmm 10 osób na miejsce-tu nie ma nic pewnego =/ z reszta jak zawsze :P

.

Wynik lepszy od gry. A co do Delty to dno i wodorosty. Przy wejściu jeden palant pytał mojego znajomego ( ponad 60 lat ) czy ma nóż. W dalszym ciągu poziom umysłu szefów tej firmy sięga belek na czapce policyjnej , gdyż postawili 2 młode dziewczyny które z szerokim uśmiechem na gębie macały chłopów. Czyżby przechodziły praktykę na Łąkowej? Gdy jeden ze starszych kibiców pytał czy ich służby od macania mają badania zdrowotne , zaczęły się zawiłe i pokrętne wyjaśnienia. Postaram się nagłośnić sprawę w mediach ogólnopolskich. Brawo szaliki za przesyłane pozdrówka tej po...j Delcie.

nieprawda ptysiu, z tym tępieniem sikania za drzwo to mają racjęęę!!!!! to juz wiem kto sika pod barierka na meczach, to śmierdzi ptysiu, a fuj ,bys się wstydziłłłłłł

Maciek!Jak byłem mały to w aptekach sprzedawali "proszki od bólu głowy"TZw "kogutki".Mam propozycje zamiast sety zrana dwa kogutki na szklanke wódki byle na cczo!!!Pozdrówka!!!!!!!!

hmm..a gdzie lojalność wobec klubu śLeDcZy:P...kasa misiu kasa

Zbych

Osobiście olewam tę dziecinadę w numerki. Jedyny numerek, jaki mnie rusza, ma związek z laseczkami, a nie z autami.

Ale jeśli już tak zależy wam na płaceniu za dobry numerek (rejestracyjny), to zapomnijcie o przynoszeniu kasy do magistratu. To pomysł poroniony. Zaraz zorganizują gabinet dla czworga dzieci Very Imbecyl Persons, które za 2,5 tys. brutto miesięcznie będą dzielić ten kesz po odliczeniu najpierw z tej puli własnych poborów.

I ile głodnych dzieci zdołają nakarmić z tego, co zostanie?

Jestem za opublikowaniem oficjalnej listy organizacji społecznych i ich kont, na które zainteresowany wpłaci kesz bez pośrednictwa żadnych biurokratów, a kopię dowodu wpłaty ustalonej kwoty dołączy do wniosku o złoty numer.

Britisz skól

hehehehe

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org