Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkurs o katastrofie smoleńskiej |
to ja bym byl fdzienczny nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkurs o katastrofie smoleńskiej |
WORD Łomża e-mail: szkolenia@word.lomza.pl tel. 86 216 77 93 wew. 73
|
|
DE LAVAL ĆPUNY ZA KÓŁKIEM,ZŁODZIEJE,OSZUŚCI,KRĘTACZE.
|
|
Moja fotorelacja: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/fotorelacja_sloneczna_estrada_dzien_dziecka_w_lomzy_197434.html napisałem też krótki miniartykuł, ale jeszcze nie został zatwierdzony przez Redakcję W24.pl Wkrótce na YouTube filmik z fragmentem koncertu :)
|
|
A JA POLECAM SALON FRYZJERSKI AGA-ART NA UL.MICKIEWICZA 53.ZAWSZE JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG PANI AGATY.
|
|
Super :) Czekam filmik z fragmentem koncertu :)
|
|
mam do sprzedania z forda mondeo 2,0 G prawy plus 0,5 roku używany niestety mój Mondeo poszedł na żyletki.
|
|
a moze chociaz powiesz jaka wartosc Ciebie interesuje? Ile Ah? Plus prawy/lewy?
|
|
a może ktoś już był tam w związku z pracą na rozmowie kwalifikacyjnej??;D
|
|
Rządzenie miastem przez poprzednią ekipę przypomina mi działalność tego lekarza, który zbierał na leczenie chorego dziecka. Dziecko dostało mały procencik a większość kasy zatrzymał sobie lekarz za to, że jest taki dobry dla tego dziecka. Tak samo poprzedni zarządcy- tyle dobrego robili dla mieszkańców, że uznali, iż mają prawo najwięcej na tym skorzystać. Dlatego przyznali sobie nagrody w postaci najlepszych terenów i załatwili kasę na uzbrojenie. Nie mówię że za darmo. Coś tam płacili- prawdopodobnie grosze, bo ludzie nie wiedzieli jeszcze jakie są plany Miasta. I niech mi nikt nie wciska ciemnoty, że te scalenia były niezbędne. Czy były niezbędne mieli prawo uznać jedynie ich właściciele. Poza tym, co miasto z tego by miało? Właściciele owszem ale nie Miasto i mieszkańcy. Przepraszam- Miasto miałoby długi do spłacania bo do kasy unijnej trzeba by dołożyć ponad 5 mln.
|
|
|
nistety nie ma . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dobrze Jasiu :) ,zaraz coś ukręcę hehehe Niech moc będzie z Wami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |