Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiadomo było , kto będzie rządził |
Proszę o zebrę w kropki :) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiadomo było , kto będzie rządził |
Brzeczyszczykiewicz oj trudno trudno=) hehe. ale mi sie udało=) nie wiem jeszcze gdzie mnie ostatecznie przydzielą, ale ja z powołania chciałabym iść do sekcji ruchu drogowego=) z "suszarką" stać przy drodzę mi sie marzy=) się jeszcze zobaczy. pozdrawiam=) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Chyba nie jest z Tobą tak źle, dajesz znaki życia, ale Vlad i MrS to chyba na poważnie zaniemogli. Dobra rada, od czego zachorowałaś tym się lecz. Seta z rana jak śmietana. Pozdrowienia Zbych
|
|
Słyszałem z opowiadań kolegów że w sumie to jest tam zabawnie na swój sposób.
|
|
(NIE)Stety w tym roku opuściłam mury tej szkoły...A jej "postrach" wspominam mile!Bywało różnie,raz lepiej raz gorzej,ale ktoś musi nad tym wszystkim panować...Zmiana obuwia to podstawa,miałam tak ułożony plan,że 3 razy w tygodniu miałam po 8 godzin( w tym w-f)i nie wyobrażałam sobie przesiedzieć lekcji w tym samym obuwiu w którym przyszłam do szkoły.Identyfikator to sprawa śmiechu warta =)Byłam 2 razy w gabinecie na dywaniku,ale tam okazała sie zupełnie inną osobą niż na szkolnym korytarzu=)z reszta informatyka z nia to były wczasy w Ciechocinku a nie informatyka...Ajjj to były czasy...zgadzam się z maleństwem-jest co i kogo wspominać =) .
|
|
Pewnosc siebie w takich sprawach jeszcze nikomu nie zaszkodzila. I ta sama pewnosc siebie jest cecha porzadana w tym zawodzie. Pewnosci siebie zycze Ploteczka ucz sie od wrednej i pyskatej;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |