Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spadek ściągalności VAT w 2016 r. |
Ja również pozdrawiam, gdyż jestem tolerancyjny i mam wielu znajomych gejów z Zambrowa. szacun za CO. Jestem z wami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spadek ściągalności VAT w 2016 r. |
Ty z pewnością masz iloczyn inteligencji skoro zakładasz tak bzdurne tematy...
|
|
Uderz w stół, a nożyce się odezwą! :-D
|
|
Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli :-) "Iloczyn inteligencji"???? - Brawo Duvall!
|
|
chciałabym wiedzieć jak ma na imię pewien chlopak ktorego widziałam najpierw w klubie a pozniej spotkalismy sie przed yam bardzo mnie zaciekawil ale glupio mi bylo zagadac jesli to odczyta bedzie wiedział o co chodzi:)
|
|
A ten, co wytyka mi, cudzysłów widział? Ojojoj! Interpunkcja się kłania! Poziom szkoły podstawowej?
|
|
Wzruszyła mnie Twoja historia...
|
|
A CIE NIECHCE ZNAC DLATEGO ZE JESTES OSTRO ******** TWOJE ZACHOWANIE DO LUDZI SIE NE NADAJE
|
|
ja pierdole tutaj po pierwsze chodzi o to po pierwsze że łomży jako pseudo mieścinie brakuje pieniędzy a nie ma skąd wziąć to chce przyłączyć piątnice do siebie i w ten sposób uzyskać dodatkowe pieniądze na te zajebiste łomżyńskie drogi po których ***** wasza mać trzeba jeździć slalomem. Mam firmę przewozową i wiem ile kosztuje naprawa samochodu po takim kontakcie a co najlepsze że jak chcesz uzyskać odszkodowanie od miasta to nie chcą dać hajsu tylko robią i stawiają znaki ograniczające prędkość do magicznej liczby 30 km/h kurwaaaa po drodze polnej szybciej można jechać
|
|
Jeżeli to przejdzie to jak mniemam wielu rodziców, których nie będzie stać posłać dzieci do przedszkola najzwyczajniej zrezygnuje z pracy i zamiast dołożyć do przedszkola dołożymy do Urzędu Pracy. W sumie na jedno wyjdzie bo komuś przecież trzeba dołożyć. http://4lomza.pl/index.php?wiad=25408
|
|
no i kombinujesz wcale nie źle. Pytanie zasadnicze. A co Piątnica ma mieć z tego mezaliansu? Po co im to? Paru kolejnych strategów w Piątnicy, parę kolejnych udanych sezonów dla OSM i może być tak, że dąsy uskuteczniać będzie Piątnica. Która stwierdzi, most i stadion bierzemy, a reszty nie chcemy, bo po co nam darmozjady, bez żadnego poważnego zakładu produkcyjnego. I co?
|
|
ja polecam słodkie czerwone Brasco pychotaaa około 17-18zł
|
|
Dziękuję bardzo choć jedna normalna osoba odpowiedziała na pytanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |