wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skarb Państwa z powodu decyzji ministra PO stracił 22 mln złotych. Jak można kupić własną nieruchomość?

hehehehe znalazłeś mnie na facebooku lub na innym profilu i myślisz że jesteś taki mądry, na Twoim profilu widziałem ukończona szkoła - zawodowa nieudaczniku hehehehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skarb Państwa z powodu decyzji ministra PO stracił 22 mln złotych. Jak można kupić własną nieruchomość?

Sylvitta któryś ze wcześniejszych forumowiczów miał rację - we wtorek lub środę taki piesek "husky" był potrącony przez auto na ul. Sikorskiego niedaleko targowiska - i rzeczywiście też widziałem tam Straż Miejską także może ich dopytaj co z tym pieskiem się stało...

Re: Skarb Państwa z powodu decyzji ministra PO stracił 22 mln złotych. Jak można kupić własną nieruchomość?

Prawdę mówiąc już od dawna wyczekuję kiedy do naszego miasta zechce przyjechać firma, która rzeczywiście pobudzi ten rejon gospodarczo w zakresie wytwórstwa, a nie jedynie usług( myślę tu o mających powstać galeriach ). Owszem w mieście jest kilka zakładów i nawet świetnie sobie radzą, lecz mowa tu o zakładzie, który był by w stanie zatrudnić 250-450 osób. Liczę, że nowa ekipa, która w moim przekonaniu ma odpowiednie narzędzia i w końcu kadrę do systematycznego postępu w tym kierunku podoła temu wyzwaniu. Czas darmozjadów przeszedł do lamusa i żywię głębokie przekonanie, że Łomżyniacy nie rozczarują się i w następnych wyborach obecną ekipę będzie można zaliczyć na plus, bo więcej czasu to to miasto nie ma.

wszystko za free dla dzici,a jedzonko podobno za jakiś paragon ale nie wiem jaki niestety.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org