Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skarb Państwa z powodu decyzji ministra PO stracił 22 mln złotych. Jak można kupić własną nieruchomość? |
hehehehe znalazłeś mnie na facebooku lub na innym profilu i myślisz że jesteś taki mądry, na Twoim profilu widziałem ukończona szkoła - zawodowa nieudaczniku hehehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skarb Państwa z powodu decyzji ministra PO stracił 22 mln złotych. Jak można kupić własną nieruchomość? |
Sylvitta któryś ze wcześniejszych forumowiczów miał rację - we wtorek lub środę taki piesek "husky" był potrącony przez auto na ul. Sikorskiego niedaleko targowiska - i rzeczywiście też widziałem tam Straż Miejską także może ich dopytaj co z tym pieskiem się stało...
|
|
Re: Skarb Państwa z powodu decyzji ministra PO stracił 22 mln złotych. Jak można kupić własną nieruchomość? |
Prawdę mówiąc już od dawna wyczekuję kiedy do naszego miasta zechce przyjechać firma, która rzeczywiście pobudzi ten rejon gospodarczo w zakresie wytwórstwa, a nie jedynie usług( myślę tu o mających powstać galeriach ). Owszem w mieście jest kilka zakładów i nawet świetnie sobie radzą, lecz mowa tu o zakładzie, który był by w stanie zatrudnić 250-450 osób. Liczę, że nowa ekipa, która w moim przekonaniu ma odpowiednie narzędzia i w końcu kadrę do systematycznego postępu w tym kierunku podoła temu wyzwaniu. Czas darmozjadów przeszedł do lamusa i żywię głębokie przekonanie, że Łomżyniacy nie rozczarują się i w następnych wyborach obecną ekipę będzie można zaliczyć na plus, bo więcej czasu to to miasto nie ma.
|
|
wszystko za free dla dzici,a jedzonko podobno za jakiś paragon ale nie wiem jaki niestety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |