Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znowu Luter wytyka błędy i wypaczenia |
Piątnicę chcą przyłączyć, Białystok odłączyć, Warszawę przyłączyć. A co z Suwałkami? A co z Wilnem? Moim zdaniem przyłączyć do Łomży. Natomiast samą Łomżę podłączyć pod Chicago i po co nam wizy? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znowu Luter wytyka błędy i wypaczenia |
Moim zdaniem najfajniejsze nicki to : Gienia_Smoliwąsowa jasiu_śmietana fanka bocianka bless Riposta śLeDcZy LegendarnyObywatel von chrupka paplik Manto Kolejność przypadkowa ,jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ;)
|
|
Poprost ślicznie :) Nie przypominam sobie o narkotykach, ale mniejsza z tym, ale Twoje wpisy na forum są cały czas widoczne chłopczyku:) Widze ze szukasz miłości zycia nieudaczniku z Bydgoszczy :) Motto zyciowe:) "JESTEM JAKI JESTEM" :)) Szukaj, a znajdziesz, może już nie długo kogoś spotkasz... ?:) Taki prymus z Ciebie a MS nie zaliczył :))))
|
|
Radek :) dzis mnie w yam nie bedzie, jade do Zambrowa zobaczyc jak tam impra sie kreci
|
|
Frontera Carmenere - Chile (Wino o owocowym charakterze, w smaku wyczuwalne śliwki, w zapachu korzenne przyprawy) Antares Carmenere - Chile (Pachnie i smakuje dojrzałymi owocami, łatwo wyczujemy jeżyny i czarne jagody) Frontera Cabernet Sauvignon - Chile (Pachnie śliwkami i gorzką czekoladą) Misiones de Rengo Reserva Carmenere - Chile (Aromat leśnych owoców, trawy i kwiatów. Pikantne w smaku) Misiones de Rengo Sauvignon Blanc - Chile (Pachnie i smakuje tropikalnymi owocami. Świetnie orzeźwia) Jacob's Creek Shiraz Rosé - Australia (Świeże, orzeźwiające, pikantne, smakuje czerwonymi owocami) Monte Haro Rioja - Hiszpania (Mocno owocowe, pachnie dojrzałymi wiśniami) Ceny : 20-35 zł rudy błazen z druhem
|
|
Nie tylko dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Won urbi et orbi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |