niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dofinasowanie

hmm fanka bocianka chyba miałaś tako sytułacje w swoim życiu bo ja pierwsze słysze o takich rzeczach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dofinasowanie

plus lądowisko:)
I tym miłym akcentem życzę wszystkim dobrej nocy:)

rudy błazen z druhem

Od kiedy Zambrów podlega pod Łomżę? O ile się nie myle to dwa oddzielne powiaty, no chyba, że wy swoją naukę historii Polski zakończyliście na końcu lat 90.
Przeczytaj moje ostatnie zdanie. "Przypominam, że to miasto z 23 tysiącami mieszkańców o powierzchni 19 km2."
W Łomży Orliki są dwa? Na katyńskiej i Bernatowicza?
Hala sportowo-widowiskowa to hala z trybunami, więc są 3, w tym jedna przy gimnazjum, na ok 1000 osób.
Basen przy 10? Proszę nie rozśmieszaj mnie bo mnie boli. Nowy basen jest w porządku to przyznam.
Szkoła wyższa? Gdzie o przyjęciu decyduje, kto pierwszy złoży świadectwo, znów mnie rozbawiłeś.
Oczyszczalnię mamy zmodernizowaną od 2004 roku, ośmieszyłeś się.
Za to zgadnij gdzie będą wożone twoje śmieci? Tak pod Zambrów, do jednego z najnowocześniejszych w tej części Polski Zakładu Przetwarzania i Unieszkodliwiania Odpadów. I Zambrów na tobie będzie zarabiał :).
Grodzisk Wlkp jest dwa razy mniejszy od Zambrowa.Kolejny bubel. Poza tym Zambrów do ekstraklasy nie aspiruje, bądźmy realistami. I realnie rzecz biorąc jeśli Zambrów to wiocha, to Łomża to po prostu większa wiocha, bez perspektyw i nie mająca nic do zaoferowania przeciętnemu mieszkańcowi Zambrowa. Niestety nie jesteście lokalnym centrum kultury, przemysłu, handlu czy biznesu.
Więc tak jak napisałem tam gdzieś wyżej. Za rok zapraszamy Łomżyniaków na zakupy do galerii, seans filmowy 3D w czystym, ciepłym i nowoczesnym kinie, oraz na rundę wiosenną rozgrywek 2 ligi grupy wschodniej. Do zobaczenia :)

Maro1234 tak tylko u was będzie co najwyżej linia WN, nie przynosząca żadnych znaczących zysków dla powiatu, a u nas będzie główny GPZ na północno-wschodnią Polskę, a to robi różnicę ;)

< wieczne im odpoczywanie >

epic shot !

Maro1234
już Cie nie lubie chciałem pogadać z Toba na poziomie :)
brzydko zaczełeś pisać !

po pierwsze jak koledzy Ci powiedzieli dobranoc to trzeba było skończyć temat i iść spać-zobacz która godzina !

Wykazujesz sie dobrą znajomoscią miasta Łomża i ogolnie jesteś gosciem na portalu 4lomza.pl więc coś Cię ciągnie do naszej wioski :)

bo ja np przez Zambrów tylko przejeżdzam i nawet nie wiem czy istnieje jakas Zambrowska strona

tym satyrycznym akcentem chciałbym zakonczyć naszą dyskusje !

ZAMBRÓW JEST NAJLEPSZY MA NAJLEPSZYCH KIBICÓW NAJLEPSZE INWESTYCJE I JUŻ NIEDŁUGO KANDYDATEM NA MIANO STOLICY POLSKI !

ZAMBRÓW RZĄDA DOSTĘPU DO MORZA :-)

dobranoc

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org