wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mina prezydenta mówi wszystko :)

cała prawda jeśli chodzi o ten serek. Mój brat będąc w Wawie na studiach spotkał się z chłopakiem z południa Polski i tłumaczy że jest z Łomży a ten zrobił wielkie oczy, to braciak mu tłumaczy ale on dalej nic aż powiedział o PIĄTNICY i mówi a to ta od serka wiejskiego? Dlatego chcecie Piątnicę do siebie przyłączyć. ha niedoczekanie Wasze!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mina prezydenta mówi wszystko :)

Po pierwsze, zazdrość ludzką rzeczą. Po drugie powiedz mi kiedy u was ostatnio było 1000 osób na meczu? Po trzecie, w Zambrowie właściwie od roku 2003, oprócz sezonu 2008/2009 nie było zorganizowanego dopingu, więc nie było komu się solidaryzować z kibicami. Po czwarte to dopiero drugi mecz z dopingiem na Olimpii, dużo się działo w tym czasie, złych i dobrych rzeczy, nie ważne, ważne, że kibice wrócili. Większość kibiców to młodzi chłopacy w wieku od 15-18 lat wspierani przez kilku dwudziesto i dwudziesto paro latków. I ostatnia rzecz, ale to już absolutnie moja prywatna opinia: Legia i Lech narobiły wiochy, szczególnie Legia w kilku meczach w tym sezonie, oba dostały zasłużoną karę, nie widze sensu, zeby ich wspierać i płakać nad ich losem. Fakt, że potem reszcie ekip oberwalo się rykoszetem od Tuska, ale to taka właściwie przestroga, bardziej dla prezesów klubów, że za każdy głupi incydent(tj: rasistowskie hasla, race rzucane na boisko itp) bedą zamykane stadiony. A doping Olimpii byl potrzebny to pierwszy, historyczny awans do II ligi, największy sukces w historii tego klubu. A ekipa ok 100 kibiców w młynie nie byla przypadkowa(na 3 sektor mieli darmowy wstęp tylko ludzie z szalami), na forum Olimpii od dawna wrzało, chłopaki czują potrzebę dopingowania swojego klubu i brawa im za to.

Kolejna rzecz. "Śmieszny klub"? Ten klub jest od kilku lat konsekwentnie budowany na 2 ligą, rozwija się harmonijnie i spokojnie tak jak i całe miasto(wiocha?). Ten jeszcze 3 ligowy klub miał budżet na poziomie okolo 800 tys. zł, prawdopodbnie od kolejnego sezonu pozyska nowego, dużego sponsora (Mlekovita?). Teraz należy tylko utrzymać obecną kadrę i wzmocnić kilkoma doświadczonymi zawodnikami i spokojnie się utrzymywać w 2 lidze a może za kilka lat powalczyć o awans do pierwszej. Tak więc Łomżo! Ogarnijcie najpierw swoją wiochę a potem patrzcie na innych! Bo narazie to co się u was dzieje to syf i malaria (15 lat budowania galeri-> śmiech). Nie długo się okaże że wam ona wogóle nie jest potrzebna, bo przecież inwestorzy upatrują przyszlych klientów także w mieszkańcach Zambrowa, a jak wiadomo, galeria w Zambrowie się buduję (niewielka prawdopodbnie ok 16 tys m2 ale nieźle skomercjalizowana), Centrum Kultury w ktorym będzie m.in nowoczesne kino 3D. A więc zapraszamy od nowego roku do "wiochy" na zakupy do galerii i seans kinowy w 3D bo u was jeszcze długo tego nie będzie. Pozdrówka z "wiochy" :)

No te wieśniaki z Łomży by im serki wyjadali.

lukasz432 to ty żalosny jesteś i tobie podobni kibice

Podlaska policja rozbiła kolejną grupę trudniącą się czerpaniem zysków z nierządu. Gang działał w jednym z pensjonatów w Łomży (woj. podlaskie). Pięciu osobom postawiono zarzuty, dwie z nich zostały aresztowane na trzy miesiące.

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,15-latka-musiala-uprawiac-seks-kibice-zarobili-na-niej-fortune,wid,13447024,wiadomosc.html

Maro1234 całe szczescie ze nie kazdy ma taka manie wyzszosci, co tu duzo pisac lomza staje sie zasciankiem regionu i zostalo tylko patrzec i zazdroscic jak inne miasta coraz bardziej sie rozwijaja, a tutaj wszystko stoi w miejscu

nie wierze że serki są bardziej znane od piwa

wogole patrze to na tym forum polowa to BLM i jak sie jeszcze tutaj wywyższają :)

Won chamy :)))) !

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

DanekUWB w jaki sposób chcesz przedstawić w rozdziale metodologicznym luźne pytanie i odpowiedzi z forum? Ankiety robią wszyscy bo jest to nieodłączny element częsci badawczej jeśli natomiast interesują Cie wypowiedzi poszczególnych osób przeprowadź wywiad pogłebiony

No i ?!

Po pierwsze inwektywy sobie odpuść, jak chcesz mnie pocisnąć, to pociśnij merytorycznie i intelektualnie, więc osobiste wycieczki sobie daruj. I czy coś mówiłem o tym, że wy będąc w 3 czy 4 lidze jesteście niczym? Po prostu przy obecnym zarządzaniu, wsparciu miasta, budżecie i poziomie sportowym 3 liga to dla was maks. Okej ekipę macie solidną, nikt tego nie kwestionuje, pokaż mi w której mojej wypowiedzi to zasugerowalem?
A tak wogóle to:
Łomża to nie Gdańsk
ŁKS to nie Lechia
A upadek to upadek.
I także gratuluję wam awansu.

Barca 3 -Man 1 Wygrali lepsi, wygrała piłka nożna

Olimpia Zambrów sialalalalalala to stara kur*** sialalallalalalal ;D Tylko ŁKS ŁOMŻA !!!!!!!!!!!

1.Via Baltica, tak narazie projekt zatwierdzony, ale nawet nie wbito pierwszej łopaty, i nie wiadomo kiedy to nastąpi bo lobby bialostockie jest bardzo silne i tej Via Baltici też prawdopobnie się prędko nie doczekacie.
2. Galerie handlowe miały być 10 lat temu. I co? I nic. Tereny pod te inwestycje nie są nawet ogrodzone i prędko nie będą. Galerii Narew o ile się nie myle cofnięto pozwolenie na budowę, Veneda czeka na decyzję.
3. Centrum Kultury? Faza planów i i projektów.
4. Jaka hala sportowa?

Zambrów:
- 4 boiska ze sztuczną murawą (2 orliki, boisko przy LO, boisko treningowe Olimpii)
- 3 podstawówki z halą sportową
- gimnazjum z halą sportowo- widowiskową, połączona z pływalnią
- nowoczesna hala sportowo- widowiskowa przy LO
- budowa kolejnej nowoczesnej hali sportowej z trybunami przy ZS nr.1
- rozbudowa Zambrowskiego Parku Przemysłowego (kolejne 150 miejsc pracy, łącznie ok 300-350 miejsc razem z istniejącym halami ZPP)
Przypominam, że to miasto z 23 tysiącami mieszkańców o powierzchni 19 km2.

@Maro1234 od kiedy to Orlik jest traktowany jako boisko pełnowymiarowe, proszę nie żartuj xD

- chcesz się licytować na Orliki i boiska szkolne ?
- myślisz, że w Łomży nie ma basenów przy szkołach i hal sportowych (wow macie nawet na jednej trybuny) ?
- jeszcze mi powiedz że macie więcej kościołów i rond to padne na twarz xD

skoro Zambrów jest taki kozacki to dlaczego podlega pod Łomżę ? wiocha to wiocha i 2 liga nic w tym nie pomoże :P w PL były już eksperymenty z Groclinem :P

http://www.youtube.com/results?search_query=misja+firma&aq=1&oq=misja

No i nie żebym się znów wymądrzał ale ten most ma też przechodzić przez powiat zambrowski, więc skorzysta na tym i Łomża i Zambrów w równym stopniu, więc znów się nie wybiliście tym. I dziękuje, dobranoc!

rudy błazen z druhem

ZAMBRÓW POLERUJE GAŁY :)

< wieczne im odpoczywanie >

rudy błazen z druhem

Panie Maro skoro w Zambrowie wszystko macie i tak Wam się mieścina rozwija ,to skąd kompleksy ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org