Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
haki, haki haki |
hahahahahhah PEWNIE HUSKY JEST JUŻ NA BACHAMACH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: haki, haki haki |
WSZYSCY WIDZIELI LECIAŁ SAMOLOTEM NAD ŁOMŻĄ HAHAHA
|
|
O prosze doczekałem się w końcu maila od pana nofx'a hehehe cytuję: "Dnia 28-05-2011 o godz. 10:04 NOFX napisał(a): Tak jak ktoś na forum napisał, ze nie ma co zaśmiecać. Napisze tylko jeszcze raz. Za wcześniejsze oszczerstawa w stosunku do mojej osoby tj FIRMY, moja firma straciła przez to pieniądze i z takiego art będziesz odpowiadał. Gdybym był osobą fizyczną, to byś nie miał nic, alę źle trafiłęś. Doigrałes się. Jestem dobry do czasu. I na sprawie zobaczysz czy jestem jakimś tam chłopczykiem czy nie.Trochę Ci mina zrzędnie jak usłyszysz kwotę :) Pozniej Ja się będę smiał z Ciebie :) Uwierz mi po nr konta dochodzi się do każdego, bo sprawa będzie zgłoszona do prokuratury. Takie sprawy ciągną się lata bo niestety mamy takie sądy a nie inne, ale mogę Ci przyżegnąć że osiągne swój cel za Twoje postępowanie, choć miałbym wydać tysiące złotych na prawników i adwokatów, ale jak wygram sprawę, koszty adwokatów zwracasz mi Ty."
|
|
Lubię fotografię przyrodniczą i szczególnie podoba mi się klimat zdjęć robionych starymi aparatami o nazwie "Zenit".
|
|
"Kobiety lubią czytać o romansach pomiędzy dwoma mężczyznami" "Heteroseksualni mężczyźni przedkładają kobiece kształty nad szczupłą figurę, i - generalnie - uważają stopy za podniecające" http://www.kciuk.pl/Badanie-seksualnosci-szokuje-czy-to-nas-NAPRAWDE-kreci-r51875 :)
|
|
Tak poza tym to był 2008 rok i od tamtej pory dużo się zminiło. Pieknie opracowales te materiały :) W sumie ludzie ściągajcie od niego to zobaczycie:) Za darmo :)) Jeszcze ja wkleje Ci linka - prosze :) http://www.sendspace.com/file/pr5196 Sciągajcie i uczcie się :) A kto chce materiały opracowane profesjonalnie niech pisze do mnie. LEGALNE Z DG LITERACKA WIEC NIE NARUSZACIE PRAWA - MOGE UDOWODNIĆ
|
|
niby miasto a swinie luzem chodzą
|
|
jeśli przewody są ok a wzmacniacz się załącza a tuba zabuczy i nie gra prawidłowo to prawdo podobnie mogla paść cewka w głośniku... rozkręć głośnik i się upewnij
|
|
gdzie w lomzy oprocz hattricka mozna obejrzec final? chodzi mi o jakies lokale
|
|
hot chicken to tzw KFC < wieczne im odpoczywanie >
|
|
oo kur** ale mi i wielka metropolia te nasze miasto phi... chłopie ogarnij się i zastanów co ty piszesz... tak jak wyżej spytaj się rodziców skąd pochodzą i nie pier*** głupot jak potłuczony ze ty taki miastowy, a możne zazdrościsz po prostu ze ludzie z wsi maja swój dom swoją działkę itp... dużo by wymieniać samych plusów !!, a ty gnijesz w bloku
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=G1a5gg_YP8I&feature=player_embedded
|
|
www.ogarnijsie.pl i tyle w temacie
|
|
*** ci w dupę pedale ****** nie masz nic mądrego dziwko do powiedzenia to ********** a nie pierdolisz głupoty
|
|
dosc sporo, bo sa z mniejszych niz takie normalne kosztują 8,99 a z zelek 18,99 < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Kultura tutaj pierwsza klasa :)
|
|
a jakim wynikiem zakończyło się spotkanie?
|
|
a może Piątnica włączy Łomżę do siebie, tam maja dobrych gospodaży:) a i serek z Piątnicy jest lepiej znany niz produkty łomżyńskie...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
26 maja pojawiła się na 4lomza informacja "Wojewódzki Sąd Administracyjny stwierdził nieważność uchwały Rady Miasta Łomża w sprawie scalenia działek w rejonie ulic Żabiej i Sikorskiego." Wyrok jest wprawdzie nieprawomocny, ale jeśli się uprawomocni, to co?????????? Przecież ten scalony teren jest już podzielony na działki, miasto sprzedało te działki ludziom i różnym firmom (!), nowi właściciele sprzedali te działki innym. Każdy na tym "nieco" zarobił, a teraz Sąd stwierdził nieważność uchwały scaleniowej. HA, HA, HA, HA, boki zrywać. Mimo ewidentnych przekrętów w majestacie prawa wszystko odbyło się według planu Urzędu Miasta- szybko i po cichu. Niech mi ktoś laikowi napisze: co da ten wyrok sądu, co zmieni, czy zwróci działki ludziom, którzy zostali oszukani? Kto unieważni akt notarialny na działkę, którą A kupił od B, a ten B wcześniej nabył od Miasta? A może następny temacik do "SPRAWY DLA REPORTERA"? Przecież Urząd Miasta stawia tak mocno na promocję Łomży. Mielibyśmy kolejną akcję promocyjną. Za darmo.
|
|
jaki fryzjer w niedziel otwarty? meski ? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A czy akt notarialny można złamać ,jaja jak berety.
|
|
tylko że drożej niż w KFC, jedna polędwiczka 3pln=zdzierstwo
|
|
jestem za przyłączeniem Piątnicy do Łomży :) fajna 'wioska' :)
|
|
i może podczas snu zgwałcić właścicielkę. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
A tak wogóle to przeczytaj wątek od początku ze zrozumieniem. Tematem przewodnim był "Rozwój miast Łomża i Zambrów i ich klubów piłkarskich. Podobieństwa i różnice." A nie którzy kibice są lepsi i kto ma lepszą ekipę.
|
|
PROBI88 po co się produkujesz, zrozum że kto ma przyjść ten przyjdzie Niech fani Eneja sobie dalej uważają i kojarzą Firme z jednym ale pamiętajcie JP to nie banda pijanych debili- JP To jestem porządny TO LUDZIE Z CHARAKTEREM I ZASADAMI ! pozdrowienia dla wszystkich dobrych ludzi którzy rozumieją to i owo rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |