Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Misiewicz jest na urlopie .. |
IST jest małą, rodzinną firemką. z takimi można dogadać się stosunkowo łatwo. pewnie mają ten zapis tylko po to, aby egzekwować niezapłacone faktury. jednakże od strony prawnej jest tak, jak napisałem we wcześniejszych postach. gdyby zaistniała identyczna sytuacja z dostawcą netu typu Era, MM czy TP - 100% sprawa rozwiązana byłaby tylko formalnie i tylko na podstawie treści zapisanych w umowie, czego konsekwencją byłoby doprowadzenie do wyegzekwowania długu od abonenta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Misiewicz jest na urlopie .. |
"z kobietą można kopulować po pierwszej jej miesiączce, a chłopiec zdatny jest do kopulacji gdy wykształci mu się jabłko Adama. " "Publicysta uważa że prostytucja powinna być zalegalizowana a przepisy dotyczące małżeństwa należy znieść" "Dla Korwina wychowanie religijne powinno też być domeną matki. Koedukacje znany publicysta uznaje w szkołach za szkodliwą (bo zabija ona popęd seksualny i agresje chłopców). Dziewczęta zdaniem polityka powinny uczyć się tylko do 15 roku życia bo kobiety do nauki się nie nadają " Korwin Mikke deklaruje że „nie jestem nacjonalistą, nie uznaje prawa narodów do samostanowienia”. “Wielu [...] winą za 20 lat klęsk obarcza Janusza Korwin Mikke, zarzucając mu świadomą działalność na szkodę prawicy. Przypadek Korwina Mikke według części jego krytyków jest zgodny z modelem realizowanym od czasów carskiej Ochrany. Carska Ochrana tworzyła podporządkowane sobie organizacje opozycyjne, organizacje te monopolizowały miejsce opozycji na scenie politycznej i nie pozwalały na spontaniczne powstanie nie kontrolowanej przez władze opozycji. Ochrana w ten sposób nie dopuszczała by spontaniczna opozycja zagroziła stabilności systemu.” Rzeczywiście, trudno jest dzisiaj sprawdzić i udokumentować te zarzuty, ale owoce tej działalności niewątpliwie wskazują właśnie w tym kierunku. W sumie – smutny, miejscami przerażająco idiotyczny oraz bardzo niebezpieczny obraz zdeformowanego modelu prawicy i jej przedstawiciela – heretyka i zdaje się, nie wyrośniętego z fascynacji młodzieńczych polityka. http://www.bibula.com/?p=28810
|
|
ja pierdole. Mam nadzieję że to co zrobił innym....to wróci do niego ze zdwojoną siłą.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VVBShETYmUM&feature=youtu.be Tylko dureń może być przeciw likwidacji ZUSu.
|
|
Sprecyzuj, ile to dla Ciebie "tanie", bo to pojęcie względne. :-) Ile możesz (chcesz) wydać. Niech moc będzie z Wami
|
|
lol . nie kómam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |