Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wola Boża?, oskarżyć Boga, nasłać CBA..! |
z tego co wiem, to jest turniej w ramach juwenaliów łomżyńskich. Jeśli nie jesteście studentami jednej z miejscowych uczelni to raczej nie możecie wziąć udziału. z reszta, spytaj w samorządzie jednej z uczelni, bo tam odbywają się zapisy. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wola Boża?, oskarżyć Boga, nasłać CBA..! |
Tak, dokładnie tylko nie chciałem forum zaśmiecać i wysłałem na maila. I piszesz pierdoły ze wpadnie do Ciebie policja i znajdzie narkotyki itd :) O oprogramowaniu pisałem, bo musieli by sprawdzić jakie testy posiadasz. Nie mam chłopczyku 26 lat jak Ty, tylko o wiele więcej. Posiadam LEGALNE testy do policji !!! z poswiadczeniem legalnosci wiec nie naruszacie prawa!!! Testy wiedzy z odpowiedziami na 2011 rok Najnowsza baza 315 + 429 pytań z odpowiedziami - sprawdzana przez prawników !!! Nie wysyłam śmieci jak inni !!! za darmo !!! Multiselect + zadania + odpowiedzi opracowane przez psychologów na wzór policjanta !!! Wywiad, poradniki, wzory - Wszystko co potrzebne testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 LEGALNE Z DG LITERACKA WIEC NIE NARUSZACIE PRAWA - MOGE UDOWODNIĆ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |