Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pedofilia w kościele |
Ten "doktorek' to klasyczna hiena- nie da się ukryć. Taka sprawa wymaga społecznego potępienia, a nie żadnego "dajcie spokój'. Mam nadzieję, że taka łajza nie znajdzie w Łomży i okolicy miejsca i wybaczenia społecznego. A co na to "organy ścigania", czy - jak zwykle: NIC?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pedofilia w kościele |
JAK MACIE ZAMIAR BEZ SENSU KOMENTOWAĆ TO NIE ODWIEDZAJCIE TE FORUM. NIE WIECIE JAK JEST A JEDNAK MĄDRZEJSI JESTEŚCI ŻE TACY LUDZIE SIE RODZĄ
|
|
biegł w strone tesco na promocje;):D:D
|
|
BRAK WAM INTELIGENCJI. ŻAL!!! CIOŁKI
|
|
TY SAM JAK TE TESCO
|
|
czopek dupek
|
|
dobra dobra znam te Twoje gadki hehehe tak jak kiedyś mi pisałeś że masz takie kontakty że za chwile wpadnie do mnie policja trzepać mi chate i że na pewno znajdą narkotyki i pirackie oprogramowanie hehehe śmieszny jesteś chłopczyku hehehehe
|
|
A co to za pytanie"Co na to organy ścigania"?Uważasz,że w takich wypadkach ściga się z urzędu.Poszkodowana rodzina musi wnieść sprawę.
|
|
Do czterosuwa nie ma sensu. Osiągi stracisz
|
|
|
Chodzi mi o te testy do pzp jezeli takie w ogóle mozna gdzies znalesc i zobaczyc o co tam chodzi jak ktos cos moze pomóc to z gory dzieki. urbi et orbi ![]()
|
|
Kania a z kad Ty mozesz wiedziec kto jest rozgarniety a kto nie.? Myslisz ze inteligentna osoba umie tez przewidywac kto jest rozgarniety a kto nie.? A moze JA zarabiam od Ciebie o pare tys wiecej i jestem zwyklym debilem. Ktos musi miec lepiej zeby ktos musial miec gorzej. Inteligentna osobo, nie wiem czy wiesz, ale korzystasz z internetu. W ktorym nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie.! Wiec sie tak nie napinaj tutaj bo po Twoich wypowiedziach typu "ZAMYKAM TEN TEMAT I JUŻ SWOICH GŁUPICH RAD I KOMENTARZY NIE WYSYŁAJCIE BO SPRAWA JEST DAWNO ZAŁATWIONA I ŻADNEJ KARY NIKT NIKOMU NIE PŁACIŁ a ze jesteście tacy mało rozgarnięci, ze byscie zaraz polecieli i zapłącili to już wasze problemy wsiowe..." Ty sie chcialas wyzalic na forum ze kolezanka ma taki problem.? Czy jej pomoc. Ogarnij sie dziewczyno i zmien tok myslenia.
|
|
Oszołomy pokroju tych naszych nienawistników z forum (tak, tak - to właśnie o was mowa) to tylko wrzaskliwa, a więc widoczna mniejszość. W dodatku lewackie media ich promują, dlatego homosie i inne dewianty czują się tak pewnie zionąc nienawiścią do tego co normalne. http://www.youtube.com/watch?v=Y4YsIzygSDY&feature=mfu_in_order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=ezLK0KkABkc&feature=related
|
|
hmm ? o czym paplata? :P urbi et orbi ![]()
|
|
Czasem trudno ludzi zrozumieć, szukają towaru za psie pieniądze i myślą, że kupią markowe, solidne. Dla przykładu ktoś reklamował panele podłogowe wraz z położeniem 23zł/m2, więc jak można przy tej cenie szukać jakości, skoro same położenie jest w granicach 12zł/m2? A co do drzwi to około 500zł kosztuje sam zamek z mechanizmem, jeśli mówimy o firmie Gerda, chyba że już to produkują w Chinach, to sory i powodzenia.
|
|
|
czy wszyscy wielcy się poreklamowali dajcie coś tym malućkim co wy robicie w Łomży , powinniście \na wybiegach mody ![]() rudy błazen z druhem
|
|
7angelfree, mam więcej zębów niż Ty w głowie rozumu:) Nie załatwiam spraw pięściami, gdyż tylko tacy co w głowie mają nasrane wyciągają łapy do innych
|
|
Osobiście nie przepadam za winem, ale muszę kupić na prezent. Może ktoś wie gdzie można kupić dobre i w miarę tanie wino ?
|
|
|
Ale w załączniku nie ma kto sprzedał.
|
|
a ja myślałam, że na stażu za darmo, a po 100 000;)
|
|
Rzecznik podlaskiej policji wyjaśnił, że na trop działalności grupy policjanci wpadli kilka miesięcy temu. Z informacji tych wynikało, że w jednym z pensjonatów w Łomży pod "przykrywką" działalności hotelarskiej działa agencja towarzyska, w której miały pracować młode kobiety, a nawet nastolatki. Najmłodsza miała 15 lat. http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,15-latka-musiala-uprawiac-seks-kibice-zarobili-na-niej-fortune,wid,13447024,wiadomosc.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |