Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
możecie wybrać kogo chcecie, oprócz wykreślonych przez JarKacza |
to koło ekonomika była jakaś drukarnia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: możecie wybrać kogo chcecie, oprócz wykreślonych przez JarKacza |
Lecz się dziecko...to ci pozostało...
|
|
a ja polecam Ogrodnik lub Tuberoza
|
|
wieśniakom trzeba szlaban założyć na sklepy Biedronka, przestaną przyjeżdżać do metropolii Łomża a zajmą się dojeniem krów a nie piciem łoranzady z w/w sklepów. Łoranzada u wsiowych jest oznaką awansu społecznego.
|
|
Witam. Mam doświadczenie jako hostessa, obecnie szukam jakichś innych agencji promocji dla których mogłabym pracować, gdyż rzadko dostaję zlecenia z agencji dla której obecnie pracuję. Ktoś ma może namiary do sprawdzonej agencji?? Interesowały by mnie zlecenia w Ostrołęce i okolicach, ew. w Łomży
|
|
nigdzie nie sprawdzaj bo wcale nie kupisz:)
|
|
Jak jest historia, idea waszych ników na 4lomza? Co mówią o was? Najlepsze pomysły, wypowiedzi nagradzam ciastem z truskawkami :)
|
|
Autor: inezka_ (---.play-internet.pl) Data: 14-04-11 23:20 w sieci krązy juz info co do juwenalii : W dniu 04.06.2011 w miejscowości Łomża (woj. Podlaskie) wystąpią : Enej, Sidney Polak, Łona, East West Rockers Zapraszamy na koncert Enej, Sidney Polak, Łona, East West Rockers w Łomży . http://www.koncertomania.pl/koncert/135756/east-west-rockers-sidney-polak-lomza-04-06-2011.html ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Jednak w sieci wiedzą co piszą :):) W miejscowości nie ma prawa być porządnej imprezy :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Zespół FIRMA JP100%
|
|
Treść jest ukryta
|