Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za zadawanie pytań niewygodnych Romusiowi Czarneckiemu, dzziennikarz wyleci z roboty. |
Bartek Klepacki lub Bartek Chętnicki nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za zadawanie pytań niewygodnych Romusiowi Czarneckiemu, dzziennikarz wyleci z roboty. |
Witam, planuje zakup Toyoty Avensis, gdzie w Łomży najlepiej ją sprawdzić? Dzieki za wszystkie odpowiedzi;)
|
|
Re: Za zadawanie pytań niewygodnych Romusiowi Czarneckiemu, dzziennikarz wyleci z roboty. |
Ja sobie odpuszczam,to nie mój poziom. Czarna nie cytuj mnie,wymyśl coś sama. Może napisz coś nowego, chętnie wszyscy poczytają. Ja spadam, nie mam czasu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
. urbi et orbi
|
|
a nie zamknienty móje łomrzyniaki.
|
|
ahaaaaaaaaaa To trzeba było tak od razu :):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |