Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antoni, żłobki obroni. A Skrzypczaka na pysk, za krytykę Misia. Absurd goni absurd. |
Jedyną atrakcją jest to, że można wpierdol wyłapać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antoni, żłobki obroni. A Skrzypczaka na pysk, za krytykę Misia. Absurd goni absurd. |
czemu ma służyć ten temat? Dobre wychowanie zaleca wklejać cudze teksty dopisawszy kto jest autorem.
|
|
Re: Antoni, żłobki obroni. A Skrzypczaka na pysk, za krytykę Misia. Absurd goni absurd. |
http://www.youtube.com/watch?v=FKM1wY4Fa5E [size=26]TU WSZYSTKO MASZ WYJAŚNIONE PROBI88[/size]
|
|
Zapewne oglądał program, skoro dostał zaproszenie. Stchórzyła hiena i napisała list. Forum być może też czytuje.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Powiem tak: najfajniejsza szkoła w mieście ;)
|
|
10 gr od palety < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Na skupie za kilogram. Na rynku za litr 10 zł a nawet więcej jak zaczyna sie sezon - wiec jak masz odwagę to bardziej polecam rynek. Z tego co wiem ci co stoją to sprzedają do 10-11 i puste wiaderko :) Powodzenia a i jagód nie przebieraj ludzie robią to taką pompką do wzniecania ognia albo odkurzaczem tzn jego drugą stroną. Poproś rodziców niech ci w tym wszytskim trochę pomogą - zawiozą przywiozą jak trzeba nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Radiolog spalony w Łomży . Każdy kto go mija na mieście czy w szpitalu powinien przynajmniej krzywo spojrzeć . Ja nie chce ,żeby mnie leczył ktoś taki .
|
|
hehehehehehe chłopaczku chyba mama Ci nie kupiła żadnej nowej gry i nie masz co na kompie robić i pleciesz trzy po trzy że miałeś sprawy, prześlij akta sprawy na mojego maila.
|
|
ale dzis widzialem rana na dworcu laske... na 2 stanowisku o godz 7. mmmmm miodzio:) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
szybciej wioche łomża dołaczą do Piątnicy niż odwrotnie. Przy okazji potomkowie roztrząsaczy gnoju może by się nauczyli trochę kultury i gospodarowania. Może by zobaczyli na jakim poziomie mogą stać polskie szkoły jak funkcjonować lokalny przemysł. Niech Łomża lepiej ogarnie swoje gówno zanim skala nim dobrze prosperujace organizmy. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
Odświeżająć temat. Koncert ODWOŁANY! Przypominam - to nie zespół wyznacza ceny biletów tylko ORGANIZATOR!!! i jemu należy "podziękować" za to, że koncert się nie odbędzie... dla zaciekawionych dlaczego zapraszam do kontaktu z ów Panem....
|
|
Co wy ku*wa pierdolicie , **** wiecie o Firmie , potraficie się tylko śmiać z dzieci JP które z prawdziwą Firmą mają tyle wspólnego co wy, czyli nic. To , że słyszeliści 3 piosenki Tadka i reszty to nie znaczy od razu że jesteście wielkimi znawcami ich przekazu. Wiec powiem wam że gówno o nich wiecie , a 15 latek zapie**adalący po mieście w bluzie JP z rynku to ma z nimi nic wspólnego. Piszecie że nic w życiu nie osiągneli , nic nie robią : zastanów się jeden z drugim kiedy ostatni raz komuś pomogłeś. I co ? Wysłałeś smsa ? Gratulacje !!! Wkleje tu kilka wersów tekstów, może w końcu zrozumiecie : Wśród dziewczyn zauważam coraz większy upadek, Szerzy się kurestwo już wśród małolatek, Trafić zawsze dobrze, szanse raczej słabe, Chyba, że chcesz człowieku szczępa, a nie babę, Tym bardziej doceniam te piękne Polki szczere, Które wybierają dzieci, a nie melanż i karierę, Idą na spacer do parku, a nie w pijacką aferę, Dla nich ważne są uczucia, a nie kto ma pełną bere, Ja pomagam, ty pomagasz, Cuda które potrafimy razem sprawiać, Rany goić szczęście dawać, Obojętnym tu nie możesz pozostawać, Ja pomagam, tu jak mogę Bo wybrałem, ulicznego rapu drogę, Jestem dla was, nie dla siebie, Aby tu na ziemi, było nam jak w niebie My jaramy skuna, a wy heroine ja rozgrzewam hash ty gotujesz kokaine już biegniesz do domu okraść swą rodzine ja pękam ze śmiechu ty chory ***********! Nie , nie ide na koncert , ale popatrzcie na nich troche z innej strony.
|
|
Masimo .Jak chcesz się odezwij na mai-la .
|
|
nie !!!!!!!!!!!!
|
|
sprzedam /wydzierżawię profil na nk.pl, 1544 znajomych, dużo fotek, gier i bonusów + 1750 eurogąbek. zrób prezent sobie lub komuś z rodziny. tylko poważne oferty na maila. możliwa aukcja allegro. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |