poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prezydent

JD: Skoro tyyyle zarabia to co to jest dla niej te 499PLN. Waciki.. ;]

Wiedziałam , po prostu wiedziałam, ze taka odpowiedź padnie :)...."toć" to Łomża....Wasz rozumowanie jest na poziomie bardziej niż powiedzieć "tragcznie biednowato-wsiowym". Na was jak srają to sie cieszycie, ze mało gówna spada...

I dlatego klepiecie biedę, zarabiacie po 1000 zł i nigdy kasy nie macie, a jak macie to zacharowujecie sie na nią na saksach.
Dlatego niektórzy ludzie mają kasę, bo uważają sie za równych z innymi, a jak sie uwazaja za równych to nie pozwalają, by ktoś bezprawnie zaglądał do ich kieszeni. Niby z jakiej paki...Szanują siebie i swoje pieniądze i wolą wydać na siebie i zainwestować.

Dlatego mają, a wy nie macie i nigdy nie będizeci mieli. Musieby wam mózgi przeszczepić :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prezydent

rzepicha napisz do mnie na mail: kuna12349@wp.pl jak to było i jak sie skończyło, albo podaj mi nr tel w mailu to zadzwonie do Ciebie pogadać. To wazna sprawa jest. "pińcet" złotych nie chodzi piechotą....:)

polecam Iwo Świątkowski robił zdjęcia dla ŁKS i zajmuje sie fotografią artystyczną.

http://www.dualizm.netgaleria.pl/?p=p_22&sName=galeria-ii

tam jest galeria i kontakt.

pipi14106 inteligentny czlowieku byłem w Rumuni 3 razy i Rumuni chcieli kupić u nas samochód u nich jest drogo jak na Białorusi

rudy błazen z druhem

http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/sprawa-dla-reportera/wideo/26052011-2125/4454715

Jaką wódke i gdzie kupic na wesele?

A CO MNIE TO GÓ**O OBCHODZI ?

Zacznij pisać pamiętnik, albo do koleżanek (oczywiście, JEŻELI je masz!)

Legenadarny Obywatel nie dość ze zasmiecasz forum to jestes jeszcze nieogarniety...

Pisać się naucz ćwoku ulicy, jak widać jeszcze w Łomży są normalne osoby, które nie chcą brać udziału w tej szopce zwanej koncertem i mają gdzieś te JP, wolałbym już za ten bilet kupić sobie przysłowiowego blanta niż iść oglądać tych (tak często używanego przez Ciebie słowa) lamusów, którzy nic w życiu nie osiągnęli tylko pierdzielą że to że tamto, wszystkiemu winna policja i itp. To, że ktoś ma lewe ręce do roboty i we łbie sieczkę zamiast mózgu nie oznacza, że każdy z nas lamusów też musi taki być.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org