Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński odmówił 17 XII 81 r. współpracy z SB |
mi jeszcze zostały 3 kasztelany uppppppppps już 2... : P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński odmówił 17 XII 81 r. współpracy z SB |
jesteście denni bilety nie są drogie do soboty po 30 zł więc zamiast jarać buchy i wciągać w nocha raz na rok warto by było przejsć się gdzieś indziej gdzie można posłuchać troche muzyki a nie stać pod blokowiskiem i krzyczeć jp itp noszą bluzki jp a co na bilecik jak chłopaki przyjeżdzajo to się nie ma lamusy
|
|
Poważna sprawa. Znajoma ma dostawcę internetu IST zp. z o. o. Zabiegana zapomniała zapłacić ostatnie dwa rachunki i kiedy spóźniała sie z trzecim 5 dni wystosowali pismo wezwanie do zapłaty kary za zerwanie umowy z ich strony (kara w wysokości 499 zł). Jest taki zapis w umowie, że mogą zerwać umowę za niepłacenie rachunków. Sprawa dziwna bo nie wysłali zadnego przypomnienia ani wezwania do zapłaty rachunków tylko od razu kara. Nie przysłali też pisma ostrzegającego ze chcą zerwac umowę ani tez pisma że umowę zrywają tylko te wezwanie do zapłaty kary. Internet dalej działa.... Czy ktos miał podobną sytuację z tą firmą? Co zrobić?
|
|
o czym tu pisać każdy narzeka to to to tamto a jak ktoś chce dobrze zrobić dla zjebanego miasta każdy się cieszy ale jak chodzi o zrzute to w tył
|
|
liczy się tylko to co ma się w głowie a nie jak papuga zapierdalać
|
|
a co cie obchodzi czy nowe cz u zywane czy takie czy siakie, czlowiek pyta, to sie nie odpowiada pytaniem na pytanie
|
|
przypomnienia o niezapłaceniu rachunku wyskakuje w przegladarce internetowej na calej stronie. nie moga tego nie zauważyc, chyba że nie korzystała z internetu.
|
|
TAK TO ZAŁATW MI 10
|
|
DASZ RADE TO OGARNĄĆ CZY TEŻ LAMUS
|
|
Poza tym czy to nie dziwne, ze w umie jest, ze odvcinaja sotęp do internetu i w komunikacie pojawia sie zaraz po upłynięciu 2 dni ze odetną, a tutaj czekali ponad 2 miesiące zeby przywalic wkońcu karę?
|
|
NIE ZARABIALI ZMUSZALI
|
|
5 MIN.TEMU KWIATY MI RZUCIŁ NA AUTO
|
|
lukaszek71: Naucz się uzywać google.pl :) wpisujesz tam skup jagód łomża i wyskakują ci wyniki. Ja znalazłam i tu ci podam jeden, ale jest ich więcej: ŁEMPICKI FHU KRZYSZTOF ŁEMPICKI UL. ŁĄKOWA 13 18-400 ŁOMŻA , PODLASKIE Telefon : 86 2186872 rolnictwo leśnictwo, sprzedaż, grzybnie, owoce leśne, grzyby, skup, jagody, runo leśne skup, suszone, runo leśne, ślimak winniczek nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jaka znow sprezyne
|
|
JA POKECAM NEOSTRADE JEST SPOKO PROMOCJE MAJO TEŻ FAJNE JA MAMM U NICH 10 I DZIAŁA MI BEZ ZAŻUTU
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ile placisz?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie ma najtańsze i najlepsze, jeszcze się nie nauczył. Ul. Mazowiecka jedyny najmądrzejszy wybór to IST
|
|
JD dokladnie
|
|
Żeby było jasne nie reprezentuję żadnej ze stron , ale gwoli uczciwości i wyjaśnienia przekazu :Wojewódzki Sąd Administracyjny stwierdził nieważność uchwały Rady Miasta Łomża w sprawie scalenia działek w rejonie ulic Żabiej i Sikorskiego Kede sama idea scalenia jest pożyteczna pod warunkiem przeprowadzenia jej z poszanowaniem interesów właścicieli działek ( i tego dotyczy zaskarżenie do WSA). Scalenie i podział normuje ustawa o gospodarce nieruchomościami z 1997 r. w wielkim skrócie na Żabiej z kilkuset pasów ziemi o szerokości kilku metrów i długości kilkuset metrów należących do różnych właścicieli "włożono do jednego worka, potrząśnięto" i powstały działki nadające się do zagospodarowania. Jeśli powierzchnia działek sprzed i po podziale jest inna, właściciel dopłaca lub otrzymuję określoną przez rzeczoznawcę kwotę. I zapewne w tym aspekcie niektórzy właściciele nie zgodzili się z postanowieniami uchwały- na co mają święte prawo. Środki z UE miały pójść na uzbrojenie terenu ( drogi, chodniki, przyłącza elektryczne, wodno- kanalizacyjne, telekom czy gazowe) i dobrze, tylko poprzednie władze spartaczyli wniosek. Na gruntach scaleniowych jest wydzielona ponad 1 hektarowa działka miejska pod inwestycje.
|
|
a ja osobiście polecam Irys na Małachowskiego
|
|
gdzie moje kasztelany? temat zamknięty
|
|
Kolego jeżeli zadowolisz się koncertem Dody, to będziesz miał atrakcję... Osoba która organizuje imprezy w Łomży musi być starym burakiem, która nie lubi rozrywki.....
|
|
tak jak przedmówca polecam polmozbyt
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |