Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odejsc z klasa |
keicam spotkanie jest w Rampie pod parasolami w piatek o godz.19:00 wpadaj,z kimś sie będzie można dogadać;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odejsc z klasa |
Istnieje coś takiego jak "test ołówka": Jeżeli włożysz ołówek pod pierś na płask i pierś dociśnie ołówek tak, iż ten nie spada, to znaczy, że to już nie piersi tylko wymiona (są już za duże). Test ołówka oblany. Ja wolę piersi. Wyjaśnię mającym problemy z logiką, że to te, spod których ołówek wypada. ________ Malachit
|
|
"tak jak wspomniałam wcześniej,można się przydusić" Tak Kudłata, tu akurat jestem w stanie się poświęcić dla zachowania gatunku ludzkiego ;D J po prostu lubię mieć się do czego przytulić i już ;)
|
|
kategorycznie stwierdzam,że zboczyliśmy z tematu w samym słowa tego znaczeniu i stworzyliśmy nową postać rzeczy zwaną : przez muzykę do piersi:P rudy błazen z druhem
|
|
Właśnie też to zauważyłem :) No ale musimy sobie jakoś radzić bez moderatora... Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
hahahahah
|
|
buehehheee.... ROTFL TO NIE JEST PTYŚ :D to jest lama, ale trochę się spóźniłam..;. straciłam czas na podglądzie... :D chociaż, z drugiej strony, może chociaż podobny? Niech się odezwie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |