Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka jest kara za kłamstwo lustracyjne? I jaka powinna być? |
Chodziło mi raczej o opinie od kolejnych osób, bo część osób która uczyła się tam napisała już mi swoje opinie na temat tej szkoły na innym wątku. Od października to ja będę się tam uczyć, więc wtedy sama ocenię szkołę i nie będę pytać innych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka jest kara za kłamstwo lustracyjne? I jaka powinna być? |
łomża_mocne - mój post skojarz z pewną wypowiedzią jednego z polityków :)
|
|
Witam.Czy ktoś może wie gdzie w łomży można kupić strój kąpielowy?
|
|
co tu komentować każdy od lat o tym wiedział żadna nowość
|
|
Myślę, więc jestem, wiem,bo żyję. Tylko rzetelne,sprawdzone info. A myślenie nie boli- można spróbować.
|
|
|
|
Futro jest piękne wyłącznie żywe. Jaki to prestiż nosić na sobie kawałki trupa? Rozumiem w buszu, u ludów pierwotnych, ale w Europie XXI wieku? Zwykłe buractwo.
|
|
dzisiaj
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no i co Wy na to???????????????????????????????????????????????????????
|
|
no i co WY na to ?????????????????????????????????????????????????????????
|
|
kiedyś nazywał się ten sklep "PATROL"
|
|
PROBI ale po 15 w limitowanej serii dla największych ziomków. A-Z właśnie się zastanawiam bo mam Tshirt z literkami JP ale nie wiem czy to oryginał, jak to sprawdzić, jakieś hologramy czy metki hempszopu muszą być ?
|
|
Ja polecam na kazańskiej ale od strony szpitala tu gdzie LOTEK jest bardzo przystępne ceny i bardzo ładne bukiety robią
|
|
Witam Posiadam LEGALNE testy do policji !!! z poswiadczeniem legalnosci wiec nie naruszacie prawa!!! Testy wiedzy z odpowiedziami na 2011 rok Najnowsza baza 315 + 429 pytań z odpowiedziami - sprawdzana przez prawników !!! Nie wysyłam śmieci jak inni !!! za darmo !!! Multiselect + zadania + odpowiedzi opracowane przez psychologów na wzór policjanta !!! Wywiad, poradniki, wzory - Wszystko co potrzebne testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 LEGALNE Z DG LITERACKA WIEC NIE NARUSZACIE PRAWA - MOGE UDOWODNIĆ
|
|
TYLKO U MNIE NAJNOWSZA BAZA 315 PYTAŃ ZA DARMOOOOO NIE WIERZYSZ SPRAWDŹ !!! NIE BIERZ NIE SPRAWDZONYCH NIE DAJ SIĘ CIĄGLE RŻNĄĆ NA KASE !!!! http://www.sendspace.com/file/vstoxr
|
|
Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych tresci bez zgody wlasciciela grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1). Ów przepis odnosi się jedynie do utworu o charakterze twórczym, natomiast zacytowanie w odpowiedzi na pytanie do testu fragmentu Konstytucji lub ustawy nie stanowi charakteru twórczego więc przepis ten nie ma tu zastosowania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |