środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Orlen z większym zyskiem

Ale to nie policja to sprawdza tylko US :)

A jakbys nie mial poswiadczenia ze to Ty opracowales testy to wtedy zajmuje się sąd z powodztwa cywilnego :)

Posiadam LEGALNE testy do policji ZA DARMO !!! z poswiadczeniem legalnosci !!!

Testy wiedzy z odpowiedziami na 2011 rok

Najnowsza baza 315 + 429 pytań z odpowiedziami - sprawdzana przez prawników !!! Nie wysyłam śmieci jak inni !!! za darmo !!!

Multiselect + zadania + odpowiedzi opracowane przez psychologów na wzór policjanta !!!

Wywiad, poradniki, wzory - Wszystko co potrzebne

testydopolicji@op.pl
gg 6775028
tel 666 194 944

LEGALNE Z DG LITERACKA WIEC NIE NARUSZACIE PRAWA - MOGE UDOWODNIĆ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Orlen z większym zyskiem

polecam poczytać to forum gdzie bez owijania ludzie piszą o testach pana NOFXA http://www.policjanci.com/forumx/printview.php?t=1874&start=0&sid=424fc81ff4bc5182911223ce63cd4cb9

:) Zobaczymy czy wysyłasz poswiadczenie opracowania testow przez prawnika :) Tylko gdzies tak za ok miesiac czasu zebys nie wiedzial ze to ktos ode mnie sie pyta :) I powodzenia zycze :)

Posiadam LEGALNE testy do policji ZA DARMO !!! z poswiadczeniem legalnosci !!!

Testy wiedzy z odpowiedziami na 2011 rok

Najnowsza baza 315 + 429 pytań z odpowiedziami - sprawdzana przez prawników !!! Nie wysyłam śmieci jak inni !!! za darmo !!!

Multiselect + zadania + odpowiedzi opracowane przez psychologów na wzór policjanta !!!

Wywiad, poradniki, wzory - Wszystko co potrzebne

testydopolicji@op.pl
gg 6775028
tel 666 194 944

LEGALNE Z DG LITERACKA WIEC NIE NARUSZACIE PRAWA - MOGE UDOWODNIĆ

Hahaha a tamten dureń nawet demotywatory o mnie robi !!! Durne i bez sensu, ale zawsze !!!

No normalnie te dzieciaki mnie zaskakują !

A może ustawicie się w szereg i zaśpiewacie jakąś piosenkę na moją cześć? 7angel (spedalony, a więc artystyczna dusza) ułoży tekst, nie.dotyczy z paplikiem zrobią chórek (z nienawiści, którą zioną do katolików wnioskuję, że musieli "śpiewać" w jakimś chórku, gdzie instruktor poszerzał im gardełka nowoczesną metodą.
Thomas - najpoważniejszy będzie waszym dyrygentem. A pasożytnicza fauna łomżyńska zrobi jakiś układ taneczny (młode maszynki do rodzenia będą dreptać po scenie a małe pasożyciaki skakać wzwyż jak durnie - tylko to ta nacja potrafi).

Jak wam podoba się mój pomysł?

Protagoras ucz się od swego pana teorii....

Janusz Korwin-Mikke - szowinista roku 2007

http://www.video.banzaj.pl/film/3018/janusz-korwin-mikke---szowinista-roku-2007/

Autor: Protagoras (---.elpos.net)
Data: 15-05-11 17:33

Mój ojciec jest jeb...ty - jego syn jeb...ty. Jako człowiek wyśmiewany przez otoczenie syn staje się aspołeczny. Chyba nie muszę ci tłumaczyć, że ktoś aspołeczny szybciej zabije niż ktoś kogo wszyscy podziwiają.

Oto potęga genów.

Masz racje twoja teza jest słuszna i zgodna z wytycznymi Korwina mikkego.

Jeszcze cie twój wódz na lobotomie mózgu nie wysłał.

Janusz Korwin-Mikke - szowinista roku 2007

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org