środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy jedna grupa społeczna ma prawo do łamania praw innej grupy społecznej? Krótki test

Ja w biedronce ,tylko markowe produkty i owoce...są tańsze niż w zwykłych sklepikach

£

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy jedna grupa społeczna ma prawo do łamania praw innej grupy społecznej? Krótki test

Są ścieżki na grobli i na Spokojnej :) :P

Re: Czy jedna grupa społeczna ma prawo do łamania praw innej grupy społecznej? Krótki test

Dokładnie zalecam zajrzeć do prawa autorskiego :)
DG LITERACKA sie kłania :)
Prawo znam bardzo dobrze, jak nie jestem pewien to prosze o pomoc prawników.
ps. ciekaw jestem jak udowodnisz że sam to opracowałes jak nie masz nic na to :)

USTAWA z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych - Art. 23. 1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego.

NIE BĄDŹ GŁUPI !!!! NIE DAJ SIĘ NACIĄGAĆ !!!!!! 100% SATYSFAKCJI ZA DARMO !!!! OPRACOWANE PRZEZ PRAWNIKA http://www.sendspace.com/file/vstoxr

na dworcu PKS w sklepie z bielizną ;)

£

Ja tam kupuje w Magdzie,najblizej:)

ale drogi krzyżowe świetnie wypalają hehe i inne tego typu ........

A-Z zrobiłem właśnie sałatkę z sosem greckim, gotowy sos w proszku kupiłem w polo, rozrobiłem tak jak pisało, 3 łyżki wody 3 oleju, wkroiłem w kosteczkę świeżą rzodkiewkę, pomidorki, ogórki i sałatę. Normalnie palce lizać :)

proszę o opinie o tym pracodawcy

Raczej mieszkańcy ich odpowiednio wycenili?

£

No i zapomniałaś dodać najważniejsze, że są z ich futerek piękne futra robione.

£

Niezła firma w sumie, porównując z tym co kiedyś tu pisano np. o pewnej firmie budowlanej z ulicy Fabrycznej. Kasa zawsze na czas, płacone od ilości przepracowanych godzin, sobota pracująca co drugi tydzień. Szef jak to każdy szef, miewa dni lepsze i gorsze, ale znowu, porównując z tym co tu pisano o innych lokalnych "bizmesmenach" to jest naprawdę ok.
A chodzi ci o jakieś konkretne stanowisko?

ale film z przekazem napewno całe Peło się potwornie przejmie że nie było dopingu na meczu w IV lidze hohoho

ten protest to żenada do kwadratu, co on zmieni ? czy ktoś mi może wytłumaczyć co da brak dopingu do którejs tam minuty i jak wpłynie na sytuację na stadionach? tylko bez napinki.

£

;) bardzo prosze. Sama prawda o naszym "miescie" A co do mieszkańców to nie ma się nam co dziwić. Żyjemy tu jak w dziczy i nie wiemy nawet kto kim jest, jedynie tyle ile powie nam telewizja... Wiec jak mamy racjonalnie ocenic czy bedzie sie oplacalo wydac te 50zl czy nie... :)

rudy błazen z druhem

Mimo wszystko, trochę za wysoko się wycenili jak na zespół, który co prawda gra już parę lat, ale na dobrą sprawę znany jest z jednego kawałka i wypłynął dzięki programowi w TV. Pomijając już to, że organizowanie siedzącego koncertu kapeli grającej akurat taką muzykę jest całkiem bez sensu.

£

Maja polikwidowac spółdzielnie, ale ciekawe co z tego będzie

£

Tu nie ważne czy wystąpili w programie czy w tv. Ważne ze graja fajna muzyke. Zgodze sie z przedmowca ze siedzacy koncert to nie bykl zbyt dobry pomysl, ale tak podchodząc do wszystkiego w niedlugim czasie jedyna rozrywka w Łomży będzie radio Eska...

rudy błazen z druhem

do Brzeczyszczekiewicza: piszesz głupoty aż zal czytac, po 1 jasna sprawa ze Panorama zaprosiła Gessler dla rozgłosu, po 2 czemu ma byc pod Łosiami , te rewolucje?? Jakby chcieli to by zaprosili, tak jak własciciele Panoramy a nie chca to nie ma i nie wiem co kaman, ze mogłoby byc toou a nie tam...Zupełnie bez sensu. W dodatku piszesz ciekawe czy bedzie tytuł Rewolucja w Łomży?? Lomza to nie Nowogród... Tak to zabrzmiało jakby Łomża była jakś metropolią, a Nowogród to nic. Ludzie opanujcie się i nie piszcie głupot.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org