środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
poczytajcie sobie katolicy o swoim wypasionym pasterzu

http://www.primemagazyn.pl/artykul/honorowi-zabojcy-kobiet

Pytanie retoryczne, bo niby dlaczego miałoby takich nie być wśród naszej pasożytniczej fauny?
Jeszcze się nie ujawnili, z naciskiem na "jeszcze".
Pamiętacie jak politycznie poprawni durnie reagowali kiedyś na pytania czy owa fauna będzie w Łomży porywać kobiety?

Po kilku porwaniach politycznie poprawni idioci nadal nie wiedzą o tym, że są idiotami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: poczytajcie sobie katolicy o swoim wypasionym pasterzu

karolina 25 zgadzam się

NAPI.E.R.DOLMY JESZCZE PARE KOŚCIOŁÓW

Dla chętnych wysyłam :) Kto tylko chce. A wydawało mi się ze za 20 zł sprzedawałes :) Poza tym napewno by się do czegoś doczepili. I tak jak napisałem jako jedyny mam DG LITERACKA i moge to bez problemu udowodnić, a jak znasz troche prawo to powinienes wiedziec ze to sa prawa autorów.

Kolejny trolll założył arcyinteligentny temat.
To jest poprostu żałosne, te wieczne różnicowanie ludzi ze wsi i ludzi z miasta... Patrząc co po niektórych postach począwszy od założyciela tematu to wygląda na to, że cywilizacja i oświata co do większości tutaj (którzy owy podział miasto - wieś różnicują) raczej nie dotarła.
Łomża to małe miasto... nie zachwujmy się jak zwierzyna wielkomiejska.
Cham, hamstwo = wieś????
Skoro tak twierdzicie to może chociaż podajcie jakiś solidny argument...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org