Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skowyt kundli się niesie, a tymczasem prokuratura wzywa w trybie pilnym kierowców z wypadku pod Toruniem. |
on taki jest,tak lubi.u mnie jak jest w mieszkaniu chodzi nago.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skowyt kundli się niesie, a tymczasem prokuratura wzywa w trybie pilnym kierowców z wypadku pod Toruniem. |
ok
|
|
Re: Skowyt kundli się niesie, a tymczasem prokuratura wzywa w trybie pilnym kierowców z wypadku pod Toruniem. |
ciekawa sprawa "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Art. 17. 1. Włączanie się do ruchu następuje przy rozpoczynaniu jazdy po postoju lub zatrzymaniu się niewynikającym z warunków lub przepisów ruchu drogowego oraz przy wjeżdżaniu: na drogę z nieruchomości, z obiektu przydrożnego lub dojazdu do takiego obiektu, z drogi niebędącej drogą publiczną oraz ze strefy zamieszkania;
|
|
haha ostrooo :D aż dziwne że auto w całości :D miał farta...
|
|
Gessler latała dzisiaj po Długiej i zaczepiała ludzi, więc śmiem twierdzić że jak na razie zdobywa opinie o tej całej restauracji ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |