Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skowyt kundli się niesie, a działacze pis muszą się wypowiadać jak im pan każe. |
Do beauty lashes: Nie martw się, zdążysz dojechać. Ja też balam się o to, a nie potrzebnie. Nie urodzisz tak szybko; jechałam do Bialego godzinę (w trakcie remontu drogi!) i dojechalam na czas, a skurcze miałam co 5 minut. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skowyt kundli się niesie, a działacze pis muszą się wypowiadać jak im pan każe. |
Ktoś wrzucił połamanego kota przez ogrodzenie na teren schroniska. Ile tam czasu leżał nie wiem. Ale wystarczająco długo, aby dodatkowo cierpieć przez dokuczające mu psy. Kot nawet nie miał szans ucieczki bo ma połamaną miednicę. Ludzie czasami pomyślcie za nim chcecie zrobić dobry uczynek. Normalny człowiek nie wrzuci zdrowego kota między psy, a co mówić połamanego.
|
|
Re: Skowyt kundli się niesie, a działacze pis muszą się wypowiadać jak im pan każe. |
|
Postrzeleni.eu | FFA - 194.24.174.194:25082
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |