Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szalony antek słowa dotrzymał, jest wrak :))) |
Shrek Gdyby obie drogi były podporządkowane(co nie miałoby sensu) to rzeczywiście osoby jadące z tej osiedlowej nitki miałby by pierwszeństwo. W rzeczywistości tak nie jest. Postudiuj dokładnie kodeks. Poza tym, jak kolega wyżej wspomniał jest tam znak D 41, który oznacza koniec strefy zamieszkania. Czyli po raz drugi - osoby jadące "ze sklepu" jadą jako pierwsi. Koniec kropka. Kto uważa inaczej...no cóż, będzie płacił za stłuczkę jeśli w praktyce wykorzysta swoją błędną wiedzę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szalony antek słowa dotrzymał, jest wrak :))) |
|
"zmniejszono też liczbę elektronicznych kar, które mają zostać dostarczone do Łomży. Tym razem jest ich tylko 5 tysięcy. Mają to być tzw. karty bezstykowe" to w końcu kar czy kart? :P
|
|
Do beauty lashes Ja rodzilam w Lomzy silami natury bez znieczulenia i powiem szczerze, ze chyba nadal to u Nas nie funkcjonuje. Wiem natomiast, ze w PSK w B-stoku jest mozliwosc porodu z zzo za darmo. beauty lashes szczerze to porod silami natury bez zzo nie byl taki tragiczny... O wiele bardziej bolalo mnie samo zszywanie po porodzie niz sam porod ;-) Niestety ja popekalam i zaluje, ze nie bylam nacinana, bo po zszyciu nie byloby tak widac blizny. W przypadku naciecia blizna pozniej jest praktycznie nie widoczna, a po peknieciu jest tragedia z blizna (to takie latanie rany)... Ps. glowa do gory jesli chodzi o porod z zzo to wybralabym PSK w Bialymstoku.
|
|
Nie ma,Mi się oświadczył.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |