Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyniku audytu rządu PO dokonanego przez aktualny rząd PiS - rezultat powala z nóg. |
Piesek jest zadowolony, ale nadal przebywa u ludzi do których się przybłąkał. Dostaje jedzenie i duzo czułości. Informacje wszytskie przekazałam i dałam ulotkę z łomżyńskiego schroniska. Reszta lezy w ich kwestii. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyniku audytu rządu PO dokonanego przez aktualny rząd PiS - rezultat powala z nóg. |
a co ta firma śpiewa ? jakieś skoczne piosenki czy co? :-]
|
|
Re: Wyniku audytu rządu PO dokonanego przez aktualny rząd PiS - rezultat powala z nóg. |
To może i ja dorzucę kilka kamieni do tego ogródka... - czy boisko górne ze sztuczną murawą z powiewającymi chorągiewkami siatkach w bramkach to obiekt muzealny, instalacja sztuki? od co najmniej 2 miesięcy nieużytkowany przez młodzież, która musi trenować na orlikach na powierzchni o połowę mniejszej, dołują w rozgrywkach ligowych nie czując pola gry. To tak jakby pływak chciał osiągnąć sukces w swojej dyscyplinie trenując w wannie... - czy murawa na boiskach głównym i bocznym, pomimo też, że rzadko używane przez zawodników pełne kemp, ubytków jest nieumiejętnie pielęgnowane? - czy normą jest, że w nowym budynku na stadionie odpada tynk, występują zacieki, czy standardem w pomieszczeniach z natryskami jest brak glazury? - czy inwestycje miejskie, która pochłonęły kilkanaście mln zł., które w zamierzeniu powinny służyć uprawianiu sportu przez mieszkańców Łomży są dostępne, a jeśli tak to kiedy?
|
|
lepsze takie gówno niż spedalone gówniane enej albo kaczmarek dla brudasów w dredach i obcisłych spodniach typu rurki opuszczonymi do połowy dupy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |