Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przestroga Boża..? |
Już za rok następna KORTOWIADA !!! Wieczorem, w nocy było dużo śmieci a rano już ich nie było ;) Także nie ma co przeżywać! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przestroga Boża..? |
To jest taśma LCD.
|
|
TEŻ POLECAM JEDWABNE
|
|
Miałem okazję korzystać z takiej usługi w Olsztynie. Szybko, kompleksowo i prawie bezboleśnie. Nie wime czy w Łomży ktoś to robi.
|
|
oooo właśnie, dzięki. Wie ktoś ile ta taśma może kosztować? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czy w Czerwonym Borze nie robią?
|
|
W Łomży jest kilka powszechnie znanych indywidualności. Z tych znanych i lubianych wymieniłbym pierwszego "czarnucha" łomżyńskiego podziemia z doczepianymi dredami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na bramke sie na daje,kazdy by spie.....
|
|
14adam14 Widać co cię w Łomży trzyma hihhop i rodzina:)
|
|
Fajnie ze chcesz zarobic , ale od razu mowie Ci ze duzo nie zarobisz na truskawkach. Siedzisz caly dzien na jakis polach , jestes spalony jak murzyn i placa Ci w szczycie sezonu 1zl za kobialke...to sie tak tylko wydaje ze to latwo zebrac , tym bardziej ze jak ja chodzilem to mlodym dawali takie grzadki ze przejdziesz ją 2 razy i kobiałki nie uzbierasz , 20 zl dziennie przy ostrym zapier**laniu bys "moze" uzbieral , lepiej idz na jakies ulotki
|
|
co co? co ty do mnie pijesz bo nie kumam? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
wiec........ widzialłam To Coś również i ja jakies 2 tyg temu ok godz.23. 4 pomaranćzowe punkty lecące w równej odległości tworzac kwadrat. leciały dosc szybko w kierunku zambrowa od strony koscioła św.Krzyża. przedwczoraj patrząc sie w niebo również zaobserwowałam dwa punkty ktore leciały jeden za drugim. duze pomarańczowe plamy. leciały spokojnie, balansowały dosc nisko nad blokami. leciały tym razem w stronę Wawy mozna nawet było zobaczyc zarys Tego Czegoś. Także prawdziwe historie. Tym bardziej ze to samo jeszcze pare innych moich znajomych widzialo również ok 22.w kwietniu w okolicach Olsztyna Reasumujac: Coś się święci.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |