Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra zmiana się bawi. |
Nic dalej zbierają puszki. Widuje ich codziennie kiedy jestem w pracy, między godziną 13-14 na Legionów. Dzień w dzień. Mają swoje stałe przydziały do obszukania ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra zmiana się bawi. |
Nigdy ich pijanych nie widziałam.To są wyjątki w Łomży i zawsze są tak samo ubrani.Wzruszająca historia
|
|
Ten mniejszy od lat w tym samym stroju :) Też zastanawiałem się skąd są co robią itp :)
|
|
Każdy pies niesie zagrożenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ur4B4hTU4v8
|
|
bolek i lolek na południu na nich mówią.. a biedni nie są bo mały mieszka w swoim mieszkaniu a prezes w swoim, raz wpadl do sklepu z butami i skurzane mierzył , sprzedawca powiedział ze one 500 zł stoją on powiedział ze jutro je weźmie i faktycznie wpadł zapłacił i wyszedł ;)
|
|
daj ten link
|
|
Kolejny dowód że będąc z nikim można coś osiągnąć, zdobyli uznanie, pozostając mimo złego losu, porządnymi ludźmi. Ilu jest takich, których mijają codziennie łajz i skur...... I największa szkoda, naprawdę smutna że pewnie nigdy nie przeczytają naszych słów z tego forum, nie dowiedzą się o szacunku i pamięci o nich (swoją drogą, czy oni zdają sobie sprawę że są tacy sławni?).
|
|
Tak, oni są folklorem Łomży. Kiedyś było takich więcej. Ciekawe czy ktoś pamięta jeszcze takich oryginałów jak: "Gerlach", "Babcia Pomóc" (nie pomoc), "Hitler", "Mróz"? To byli ciekawi ludzie!
|
|
nie Mamed... Mamem Kalidov to teraz Michał Kalidowski, zapamiętajcie! To jest pierwszy Czeczen w Polsce, który zarobił coś własnymi rękami ;), szacunek się należy ! :)
|
|
sporty walki przechodzą ewolucję. tak jak wszystkie dziedziny życia. może nie do końca wszystkie zmiany w tych dziedzinach ewoluują w dobrym kierunku, ale gdyby nie ewolucja... ...jadłbyś teraz zielonego banana albo iskałbyś kumpla pod drzewem, InFamia...
|
|
oszczędź sobie pogłosu głupoty fanka dorośnij.
|
|
daj spokoj, malliina, on na pewno ma dziwczynę, a moze zone i dziecko. spodobal Ci sie - to fajnie, ale po co ta desperacja w szukaniu i dazeniu do spotkania. to go moze tylko odstraszyc. gdyby chcial to by spytal o jakis kontakt - telefon, czy cos w tym stylu. widocznie nie chcial. napisz, czy przyszedł - bo ja watpie, pozdrawiam
|
|
Są truskawki !!! Na rynku (targu) za 12 zł za kilogram. Ale ... pachną latem.
|
|
Dostał w klipe od Ruska:D Starość nie radość.
|
|
Nie autochton to jest dział bardzo mądrych tematów. Przepraszam już przeżucam się na pieprzenie smutów... Ogłoszenia to chyba najmądrzejsze tematy na tym forum.
|
|
co mi imputujesz ?
|
|
OPRACOWUJĘ WŁAŚNIE NOWĄ BAZĘ 315 PYTAŃ PRAWDOPODOBNIE SKOŃCZĘ JUTRO I CZEKAM NA CHĘTNE OSOBY ------> kafi1402@wp.pl
|
|
Na przeciwko keuflanda bodajrze ul. Niemcewicza
|
|
hehe też czekam :) 12 zł./kg. to przegięcie ... lepiej poczekać ... rudy błazen z druhem
|
|
To rozmawiaj z MPK a nie z KMKM. Napisz wniosek do Dyrektora o ten przystanek
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Mam pytani egdzie mozna i czy wogole mozna sobie zrobić obecnie tatuaż w Łomży ?
|
|
a jak!
|
|
Ja wiek który to i historie tez znam bo mnieszkałam kiedys w bloku na przeciko nich. I nie zadne Jane i Jule. Jeden to Janek a drugi Jurek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |