Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny zamach na demokrację |
ja tez szukam chlopaka ... ale no wiecie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny zamach na demokrację |
albo niech zostana ZAMKNIETE albo BYWALCY owych przybytkow po uciechach jesli wracaja w pielesze to , z morda w kuble!!!!!!!!! a nie budzic cale osiedle -------------- dzis jakis tlomok , polglowek przeszedl samego siebie (JAKIS DOMOROSLY ZWOLENNIK LKS) a wtorowala jemu jakas dziwka bo inaczej nazwac jej nie mozna , mam nadzieje ,ze ktos sie wkurzyl i noc odsypia w areszcie.Zabawa zabawa ale POWIATOWY POLINTELIGENCIE PIGMEJU MIEJ NA UWADZE ,ZE NIE JESTES NA PUSTYNI!!!!!!!!!
|
|
typowo plotkarski wątek. Banda plociuchów. Co komu do domu, jak chata nie jego? Ładnie tak poza plecami na czyjś temat? Doskonale wiecie, ze oni dostępu do netu nie mają. A wasz dobre chęci i intencje to sobie w buty wsadźcie. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
http://www.4lomza.pl./index.php?wiad=25352
|
|
Obstaje przy swoim, w sporcie liczy się przede wszystkim szlachetna rywalizacja. Gdy czynnik widowiskowy i finansowy przeważa to zatraca się to jest takie piękne i budzi podziw w sporcie. To tak jak nazwać sportem walki kiboli albo rzut gumacem na odległość, albo jak gwiazdy ślizgają się na lodzie. Pudzian nie ma szans nic osiągnąć w tej dyscyplinie, ze swoją budową ciała wystarczy przetrzymać go kilka minut to sam przewali się na glebę . Mamed ma świetny styl, ale gdy Ramadan się skończy trafi na większego kozaka i jego urok się skończy.
|
|
Normalne, normalne. Też widziałem starszą panią jak nie mogła skasować biletu. Albo się urywają, albo "awaria drukarki" lub "nieprawidłowy bilet" się wyświetla.
|
|
Dodam jeszcze, że kiedyś słyszałem o historii (wiem, że prawdziwa!) jak pewna ekspedientka chciała ze sklepu trochę towaru ukraść i schowała w śmietniku za sklepem. Ci dwaj Panowie gdy to znaleźli i sprawdzili date ważności, oddali do sklepu dla szefa, a ten zaczaił się na sprzedawczynię po pracy i wiedział już przez kogo towar ginie. O Szeryfie i Babci Pomóc słyszałem. Była też kobieta na dworcu co zapraszała wszystkich do pewnej miejsowości (Grajewa?) Podobno bardzo zamożna kobieta, ale niezwykle samotna i coś jej na głowę przez to siadło.
|
|
Teraz poczekasz sobie na skierowanie do PZP to cos jak MS tyle ze testy pisemne ,psycholog,psychiatra po tym czekasz na WZ i zostają do przejscia tylko lekarze bynajmniej w KSP tak jest .Z tego co tu zauważyłem najwiekszy przesiew jest na MS,spróbujemy zobaczymy jak bedzie dalej moze nie taki diabel straszny:) pozdro. rudy błazen z druhem
|
|
Heh, zgadzam się z Łomżyniakiem. To,że ci w czymś tam pomógł, nie znaczy, że musisz go od razu prześladować. Może faktycznie ma własne życie. Z facetem jest tak, że jak mu zależy, to sam się odezwie i zabajeruje, a jak nie, to nie. Tak więc, daj sobie spokój i nie mieszaj jemu albo jego towarzyszce w zyciu, bo to zwyczajnie chamskie. Jakby chciał rekompensaty, to by ci sam o tym napomknął. Daruj sobie. Mój facet też kiedyś pannie auto odholował, to wielkie "halo" zrobiła, że ona mu się widać strasznie spodobała. Akurat. Olał jej poszukiwania. I tyle. Niemniej jednak, życzę ci znalezienia faceta, który faktycznie będzie sam o ciebie zabiegał.
|
|
popieram ale co innego mozna sie po nich spodziewac? zero kultury, zero jakiegokolwiek wychowania... owy osobnik caly tydzien zbieral na "mega impreze" to przeciez musi o sobie dac znac wszystkim zeby slyszeli ze z niej wraca... "czekajac na sobote"
|
|
Niestety to prawda. Część była bez montażu i niezbyt droga i tej pani pewnie szkoda było zachodu. Omijam ten punkt z daleka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |