Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o pośle Adamie Szejnfeld |
zadzwoń pod ten numer 600 246 495
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o pośle Adamie Szejnfeld |
http://www.myspace.com/chrisvestley
|
|
NNKJO podlega pod SWSP i chyba Uniwersytet Białostocki... Ale ta pierwsza uczelnia ma prestiż przynajmniej w Wwie :)
|
|
GDY SIE DOWIEDZIAŁEM ŻE JAKIŚ CZŁOWIEK USTALIŁ DATĘ KOŃCA ŚWIATA. TO POMYSLAŁEM SOBIE ZE TEN CZŁOWIEK NIE ZNA BOGA. SŁOWO BOŻE MÓWI ŻE KOŃCA ŚWIATA NIE BĘDZIE DOPÓKI NIE POJAWI SIĘ PRZYWODCA SWIATA CO SIE ZWIE ANTYCHRYSTEM. NAJPIERW MÓWI SIE WYPEŁNIC DO BIBLIA ZAPOWIADA
|
|
Fresz nie przyzwyczaiłam się do błędów i zapewniam Cię nie zamierzam tego zrobić.Ty bądz strażniczką moralności , ja będę pilnowała poprawnej pisowni.Miłej soboty.
|
|
w sklepie z frytkownicami. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
raczej marna prowokacja;)
|
|
Josik kity sadzisz!
|
|
nie kradną nikomu nie wadza żyja swoim światem rudy błazen z druhem
|
|
karolina25 napisał(a): > Pamiętam ich rodziców mieszkali na Słowackiego koło poczty. > Może i teraz tam mieszkają. Ojciec też zbierał śmieci > podobny do tego mniejszego, był kulawy a matka podobna do tego > większego. Zawsze byli grzeczni, rodziców szanowali. Znana > była historia jak znaleźli pieniądze w śmietniku, nie > pamietam chyba oddali na policji. Rodzice ich już nie żyją > ale dalej są dobrze ułożeni, nie piją, nie bałaganią. > Własnie tez slyszałem ze znalezli na smietniku okolo 3500 dolarow ,a potem policja im zabrała te pieniądze.
|
|
Następny koniec ponoć 12 grudzień 2012, dziś w tv mówili. Gregorik- prawda, jest też mowa o fałszywych prorokach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |