Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mają wiedzę i pomysły, ale wracają z emigracji. Dla nich biznesowe eldorado jest w Polsce |
hahahahahahahaha Pokolenie JPII Się wzruszyłem kawałek czytająć te dziecinne wypierdy :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mają wiedzę i pomysły, ale wracają z emigracji. Dla nich biznesowe eldorado jest w Polsce |
Wystarczy zachować należytą odległość, a nie pchać sie z bara.
|
|
Re: Mają wiedzę i pomysły, ale wracają z emigracji. Dla nich biznesowe eldorado jest w Polsce |
WL ma Legionowo także Łomża na pewno by takich nie miała. Poza tym powiedzcie mi jakie plusy byłyby z bycia w woj. mazowieckim, konkretne argumenty.
|
|
"lubię poczytać posty staruchów, którym młodość uciekła, albo ją olali, bądź w ogóle jej nie pamiętają ;)" O czym ty chrzanisz człowieku...?! Ty nie jesteś młody tylko dziecko (wnioskuje po wypowiedziach), młoda jestem ja bo mam 27 lat. Ty byś sobie pogadał na równi z założycielem tego pamiętnego wątku: "CZY OSOBY W PODESZŁYM WIEKU, po 40stce, powinny np. raz na 5 lat" http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=377154&t=377143 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chcą pracować w ratuszu... wszyscy... ale wymagania były tak ustalone aby spełniły je chyba tylko wybrane osoby... czyli zdaje się że bedzie po staremu te same osoby...
|
|
no a czego ty sie s[podziewales, to czysta gra polityczna, nowych nie wezmą bo jeszcze starych wygryza siedzacych okaza sie lepsi i co? trzeba wsadzac sprawdzonych.. w tym swiecie nawet wyksztalceni ludzie nie mają chyba żadnych szans... wszystko znajomosci... a te niby wplywy wniosków to tylko przykrywka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego co się orientuje to na krótkiej cały rok skupują
|
|
Witam ile chciałbyś za nie?:)
|
|
Hiszpanii jakby co :P
|
|
7angelfree na owej stronie nie ma żadnych informacji o nim :) Informacje potrzebuje do forum o Podlaskich DJ-ach Więc prosiłbym więcej szczegółów nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |