Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna wpadka Petru |
tych tematow bylo juz multum... nie lepiej popytac znajomych? kto gdzie zdawal i poznac ich opinie? ja tak wlasnie robilem pare lat wstecz, popytalem i sam sie przekonalem na wlasnej skorze dlatego zdalem za pierwszym razem... a wiec polecam Przestrzelskiego z Piątnicy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna wpadka Petru |
Chociaż raz szczęśliwe zakończenie :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Donald Tusk wszystko pozamyka stadiony kluby dyskoteki niczego nie będzie rudy błazen z druhem
|
|
Memphi ja zdarzam a zdożasz. Jak taki obcykany????? Kwiecie Młodzieży Polskiej tej z kólturo i enteligecja po co smarkaczom krople do oczu. Powiem ci mądralo po to są im potrzebne żeby po oczach starzy nie skapowali się że jarali sejm. Widzisz synku ja stary i zdarzam a ty nie nadażasz;)
|
|
1 czerwca wyjeżdżam z Łomży do sanatorium do Piwnicznej Zdrój, mogę zabrać ze sobą 3 osoby. Więcej informacji pod numerem: 664 923 711
|
|
Treść jest ukryta
|
|
OSK BORAWSKI Al.Legionów 32 vis a vis Parku - polecam!Wszystkie kategorie mają i super ceny.
|
|
Witam, ja na MS czekałem od 7 stycznia. Date wyznaczono mi na 17 maja, i juz 19 maja------- miałem wynik. (KWP Gorzów Wlkp.) Zdałem pozytywnie,--------- dlatego mam pytanie,czy potem sa jeszcze jakieś rozmowy z psychologiem i czy jest duży przesiew?? Czy ogólnie po MS odrzucają dużą ilość osób?? Jesli ktoś może mi pomóc to proszę o info jak przebiega również komisja lekarska i wywiad środowiskowy pozdrawiam ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |