Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jeszcze niezawisły sąd... |
josik widziałeś kiedyś słownik do języka polskiego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jeszcze niezawisły sąd... |
724857300. Niesamowicie zdolny człowiek, wykańcza od stanu surowego, ale myślę, że samą łazienką też by się chętnie zajął. Niech moc będzie z Wami
|
|
Chyba u kosmetyczki możesz zapytać
|
|
Daj 5 złote to przyjde ;D
|
|
dzisiaj byłam na spacerku w naszym Łomżyńskim parku na Woj.Pol.i uwierzcie mi ze para zakochańców siedziała sobie na ławeczce w cieniu i obrzydliwie sie calowała co znaczy obrzydliwie mało co sobie jezyków przez gardło do żołądka nie powkładali ja wiem ze pocałunki są przyjemne i wiosna strzela do serc i hormony szaleją ale tam są dzieci na przeciwko siedziała pani z 2 dzieci które biegały i sie smialy i patrzyli co starsi robią na ławce zaraz obok siedziała gróbka chłopaków 16-18 lat i też oczy wytrzeszczone to już lekka przesada masz ochotę idz do lasu gdzie nikogo nie ma weź sobie kocyk ,lub idź w ustronniejsze miejsce na takie amory niż park ,zwróciłabym im uwage na miejscu tej pani żeby sobie poszli.pozdrawiam całuśników kochani nie róbcie takich rzeczy dzieciom które mają 5 - 10 latek i nie pokazujcie jak mają brać przykład ze starszych:)
|
|
now <---- nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
sexoholik bajerancie od firmowych danzingów :) Czemu się chamie dziewczyny czepiasz!!!!!
|
|
no niestety ludzie nie rozumieja tego jaki jest HUSKY ze nie usiedzi w miescu. Ale skoro komuś się nudzi no to niech komentuja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |