Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chory proboszcz wysłał po kllędzie kościelną i kucharkę, aby kasa mu nie przepadła :) |
w związku z końcem świata 21 maja o 18: Wyżarłem wszystko z lodówki, odwiedziłem sąsiadkę uczesałem się i czekam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chory proboszcz wysłał po kllędzie kościelną i kucharkę, aby kasa mu nie przepadła :) |
Haha jak tępym głowom kit można wcisnąć:) franio30 jargib Uzdrowiciel państwa hehe:)
|
|
Re: chory proboszcz wysłał po kllędzie kościelną i kucharkę, aby kasa mu nie przepadła :) |
Dziwne, moja koleżanka ma Hasky, ale nigdy jeszcze jej się nie zgubił. Furtkę zamyka na klucz, żeby wchodzący go nie wypuścił, a na spacery prowadzają go na smyczy :).
|
|
już było to emitowane w TVP1
|
|
Wiesz co, jak chcesz znaleźć faceta to proponuję w internecie, szybko i dla Ciebie mniej stresu. Przez selekcję sądzę że nie przejdziesz, podobno będą zagadki. Jak się czujesz tak staro i ludzie w wieku 18+ są dla Ciebie gówniarzami to radzę zrobić rundkę po Łomżyńskich muzeach i galeriach sztuki, tam czeka na Ciebie moc atrakcji, bo za nami gówniarzami raczej nie nadążysz.
|
|
z tematu zrozumiałem, że to kolegium prezentuje zerowy poziom :) Poza tym słyszałem gdzieś, że zmienili prawo i kolegia językowe będą zamykali albo przekształcali tak aby się w nowym prawie odnaleźli.
|
|
w gabinecie kosmetycznym Nicole jest opalanie natryskowe, sama z tego korzystałam i jestem zadowolona.
|
|
zamierzam się zapisać na prawko, gdzie w Łomży najlepiej? Proszę o opinię
|
|
ty tam mleko czy jakaś śmietana spier.dalaj z tego forum i wypier.dalaj na emeryturę snopku ******.
|
|
właśnie kobiety w ciąży korzystają z tego typu opalania bo jest ono w 100% bezpieczne.
|
|
dziś widziałem taki widok - śmieciara z firmy "Błysk" podjechała pod śmietnik i Panowie po opróżnieniu pojemników ze śmieciami zaczęli wrzucać plastikowe opakowania ze specjalnych pojemników do śmieciarki. No to na jaką cholerę ja w domu selekcjonuję śmieci jak i tak idą one do jednego kotła !!! Obserwowałem poczynania tych Panów przy innych śmietnikach i wszystko wyglądało tak samo. Od dziś mam w dupie selekcję śmieci i wszystko walę do ogólnego zbiornika.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |