Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski zamordyzm niczym komuszy terror |
W sobote jest strzelanie organizowane przez grupe SPEED ASG jak chcesz to poczytaj http://www.speedasg.aq.pl sporo osób u nas się strzela
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski zamordyzm niczym komuszy terror |
Hej. Wybieram się do NNKJO od tego roku. Wybrałam je ponieważ zamierzam kształcić się zaocznie, a w tym na Skłodowskiej nie ma możliwości zaocznego kontynowania nauki. Ktos z Was kształcił sie tam??
|
|
Może byłby ktoś zainteresowany wypożyczeniem narzędzi? Mam trochę sprzętu do remontu mieszkania poczynając na odkurzaczu przemysłowym i bruzdownicy a kończąc na szlifierce typu żyrafa do gładzi oraz przecinarka do glazury elektryczna z chłodzeniem wodnym o długości roboczej 75 cm oraz jakieś wiertarki i szlifierki.
|
|
Pierwszy raz słysze żeby urywać bilet . W siedlcach mają też szścio przejazdowe i tam się nie urywa zeby ktoś urwał to by dostał mandat
|
|
a ja proponuje cukiernie u trzeciaka niedaleko strazy tam sa dobre i cena najnizsza
|
|
Bo jedynka jedzie Legionów i Piłsudskiego a to najbardziej 'awaryjne' ulice naszego miasta od kilkunastu dni.
|
|
Jeżdżę dwa razy dziennie autobusami i przynajmniej raz musi zdarzyć się jakiś spóźniony. Dzisiaj np. o 7.35 miała być 13 przyjechała ok. 15 minut później, w poniedziałek czwóreczka prawie 20 minut spóźnienia, w drodze powrotnej na bawełnie znowu kochana trzynasteczka 10 minut spóźnienia, wczoraj podobna sytuacja.
|
|
zawsze musi by ctenb 1 raz tylko ja slyszalem kilka lat temu ale ok :) teraz juz bendziesz wiedzial jak postompic rudy błazen z druhem
|
|
koszt przewidywany to ponad 300 złotych
|
|
Cieplutko, słonecznie - co to jest 15 minut na takim cudnym powietrzu?:) Nie narzekajcie. Zimą nie stoicie;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |