Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lemingowa logika, lub raczej jej brak. |
100mario zebym miała 1km to ok wiem gdzie jest Urząd nie musisz podawać adresu ale żebyś miał 50 km to chyba byś zapytał o to na forum niz jechać tyle żeby zapytać i wrócić pózniej znowu jechac żeby złożyć !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lemingowa logika, lub raczej jej brak. |
musi być rozwikłana sprawa zniknięcia parówek !!! a na poważnie to uważam że ktoś powinien ostro beknąć za wybudowanie obiektów które są nierentowne i zbyt duże jak na miasto tej wielkości. po co kosztowne oświetlenie na 4ligowym stadionie? komora KRIO to kolejny temat. trzeba ja utrzymywać a nikt z niej nie korzysta. audyt zewnętrzny w tej firmie to coś co by się przydało bo to przecież samorządowa instytucja. a na koniec to ciekawe skąd tyle uwag do pracy MOSIRu, jakoś inne instytucje miejskie czy powiatowe nie mają tylu krytykujących. z czegoś to musi wynikać.
|
|
Ja poradzę podobnie jak P.A. przepisy z netu i trochę własnej inwencji. Wiesz chyba co Ci smakuje. Ale popisz jeszcze więcej takich żałosnych postów to może jakaś wrażliwa na ludzki ból "wolna kucharka" się Tobą zaopiekuje. :):)
|
|
W Łomży dużo jest takich firm , a jeszcze wiele takich firm zatrudnia na czarno i wtedy pracownik nie ma żadnych praw. A Państwowa Inspekcja Pracy zapewne o tym nie wie i śpi spokojnie. PIP - Tak trzymać !!!!!
|
|
tak jak w temacie, wyjazd w piatek 20.05 10.00, powrot niedziela 22.05, moze ktos chce sie zabrac, tel. 510277625
|
|
no niestety prywaciarze kiedys dziady sloma z butow wystawala a teraz biznesmeni na krzywdzie ludzkiej zlodzieje takie czasy
|
|
nie przesadzajmy znam adama kilka lat pracowałam u niego i wiem jak jest nie oszukal mnie nawet na złotówke jeszcze jak były święta itp to za darmo dawal ciasto ile się chciało tyle dał i nie wzioł nawet złotówki a tu jakiś burak gada takie głupoty! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
kółko dla byka też się przyjmie. Tyle bydła już to ma.
|
|
Ochrona w sklepie może jedynie poprosić o okazanie zawartości torby lub kieszeni. Przeszukiwać może tylko policja a używanie przemocy fizycznej to już sprawa dla prokuratora, jeżeli oczywiście podejrzany nie jest agresywny wobec ochrony. Jak ktoś nie wierzy niech poszuka w net przepisów. Nasze pożal się Boże agencje ochrony to ... szkoda słów.
|
|
P.A. a czym sie przekuwa, bo mi wlasnie kosmetyczka w Lomzy przekula pistoletem, no i troszke sie paskudzilo, dlatego po kilku miesiacach wyjelam :/
|
|
różności gubili, tablice rejestracyjne , nawet okulary z nosa spadały, teraz nawet swiadectwa z rąk uciekają.Gdyby czaszka nie okrywała mózgu to co drugi gubiłby wiadomo co
|
|
ja tez po takich przygodach mam nauczke zeby nie robic tego u kosmetyczki
|
|
Jeżeli ktoś może niech zaopiekuje się tym psem. Dziś go widziałem, to chodzi z uszkodzonym jednym okiem, widocznie już go ktoś potrącił. Znam osobę, która próbowało go zwabić, ale on jest taki nieufny, boi się podejść.
|
|
Zdał chociaż?
|
|
ludzie zero bo bani jebac ich to tylko ciecie malinowe z kauflandu
|
|
Na świadectwie jest adres osoby do której ono należy, więc wydaje mi się, że szybciej by było znaleźć w ks. telefonicznej nr tel stacjonarnego i przedzwonić (no chyba, że nie ma tel. bo jest i taka opcja;p)...
|
|
I dodatkowo jeszcze powinno być dwie kategorie: -praca -szukam pracy a nie człowiek przegląda oferty i musi czytać te śmieszne wypociny typu szukam pracy od 15 do 19 w czwartki i niedziele TYLKO POWAŻNE OFERTY HE HE HE HE normalnie padam ze śmiechu , tylko poważne oferty
|
|
przecież jakby nie zdał to by nie dostał ŚWIADECTWA!!!
|
|
Czy oni w ogóle mają wystarczająco ilość własnych piosenek by robić coś co nazywa się koncertem? Za 50 dych powinna być wyrobiona marka. Zobaczymy ile ludzi przyjdzie ;) przyda im się trochę pokory.
|
|
W Łomży to zapomnij. Kiedyś padł mi droższy sprzęcik , znalazłem w necie dobrą firmę i niedrogo zrobili. Dziwili się , bo tej marki radyjka mało się psują , a ta awaria była nietypowa.
|
|
To ja już wyruszam :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |