Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komuszki z LiD |
1. Hoobstank- The reason 2. 2pac- Ghetto Gospel 3. Ann Winsborn- Tonight 4. Gorillaz- Clint Eastwood Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komuszki z LiD |
Myślę , że o parę klas lepiej i taniej , już od 700 zeta z transportem i pełnym wyżywieniem , jechać we wrześniu do chorwacji. Np. http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=67053 We wrześniu zeszłego roku tam byłem (tylko w innej miejscowości), pogoda super , a morze cieplutkie ok. 27 st C. Wyjazd do Wenecji samochodem z rent car na prawie całą dobę ze zwiedzaniem po drodze Triestu kosztował ok 120 zeta na osobę. Chorwacja kusi mnie i w tym roku , jest bajeczna , mimo , że bywało się tu i tam.
|
|
to ten radio węzeł bab jeszcze gra???/ już i tak narobili niezłej kichy dla miasta .......!!!!!!!!!! ESKA TAK TRZYMAĆ JEST WRESZCIE CZEGO POSŁUCHAĆ GRATULACJE OBY TAK DALEJ,,,
|
|
Hehhe niech żyją fantaści :D:D Dawno takiego numeru na forum 4lomza nie było :] To tak jak, ktoś kiedyś napisał po okresie 12 miesięcy, że na googlach jest wyszukiwarka grafiki i na dodatek działa :D Brawo :D:D -------------------------- running with scissors
|
|
To prawda , zapomniałem , że emeryt musi na wszystkim oszczędzać.
|
|
Do zaspokojenia prostego głodu muzycznego: Syke'n'Sugarstar-ticket 2 ride The Verve - Bittersweet symphony Andain - Beautiful things Timo Mass - first day Reamon - set me free 3 Steps Ahead - drop it Muzyka z matrixa: Clubbed to death(kurayamino mix), ultrasonic sounds (Bardziej ambitne): Creed - with arms wide open Creed - higher Bjórk:all is full of love, amphibian,human behaviour,hunter. Moby: another woman,lift me up, I like it,matrix theme song,porcelain ....a tak wogóle to ave ATB:P -------------------------- running with scissors
|
|
:) i jeszcze jedno.Moze tam z nimi jechales?
|
|
Kiliańki,Ewa Sonnet,Doda,Kombi............................ -------------------------- running with scissors
|
|
Nabijanie idiotów w butelkę po zwietrzałym piwie :). Ludzie myślcie trochę !. Niby w jaki sposób kawałek silikonu czy innej gumy na nadgarstku ma noszących ochronić ??. Za to guma czy silikon założone na inną część ciała naprawdę chroni przed skutkami... :D. I tym optymistycznym akcentem stawiam kropkę. Bądzcie czuli dla siebie.
|
|
Masz całkowitą rację MrS, E Sonnet ma niezłe cycki... :D i tylko to.
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |